Po zrážke cyklistov v podchode žena v bezvedomí

Opäť sa ukázalo, že podchod pod železnicou v Piešťanoch je životu nebezpečný. Ani polícia doteraz nezistila vinníka nehody, ktorá sa stala v posledný prázdninový deň v podchode pod železnicou na Vrbovskej ceste v Piešťanoch. Zrazil sa tam cyklista s cyklistkou, pričom žena ostala ležať v bezvedomí. Mužovi predbežne namerali alkohol v krvi. Okolnosti nehody a vinníka zisťujú.

V podchode pribúdajú ďalšie zrážky cyklistov. Ilustr. obrázok. (Autor: Viera Dusíková)

K nehode došlo v piatok 31. augusta po siedmej hodine. „Z nezistených príčin sa v podchode po železnicou zrazili dvaja cyklisti. Žena bola v bezvedomí a po tom, čo sa prebrala a postarali sa o ňu záchranári, zistili, že mala ľahké zranenia. Muž bol bez zranení. Predbežná škoda na oboch bicykloch je vyčíslená na sto eur,“ uviedla policajná hovorkyňa M. Linkešová z Krajského riaditeľstva PZ Trnava. Cyklistovi namerali alkohol v krvi okolo jedného promile.

Nie je to prvý a zrejme ani posledný úraz, ktorý sa tu stal. Hlavným vinníkom zrejme ani v tomto prípade nebude cyklista, skôr projektant, ktorý naprojektoval životu nebezpečný podchod. Už viackrát sme o ňom písali. Jedna cyklistka v ňom prišla o zuby po zrážke s ďalším cyklistom, po inom človeku tu ostali krvavé stopy, po zrážke si vážne poranil hlavu. Ďalšiu cyklistku sme osobne raz odvážali domov po tom, čo nebola schopná po zrážke s inou cyklistkou odísť bezpečne aj s nákupom z Tesca domov, na Floreát. To sú zatiaľ len štyri prípady, o ktorých sme sa náhodne dozvedeli iba my. Tí ľudia, čo podchod denne používajú však vedia aj o ďalších.

 

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín