Koniec dobrý, všetko dobré!

  • Editoriál / Blogy
  • 28. augusta 2018, 09:00

Len toť nedávno sa deti tešili na začiatok prázdnin a už sa mnohí dospeláci nevedia dočkať, kedy sa konečne ich ratolesti vrátia do školských lavíc. Dva mesiace ubehli veľmi rýchlo, rovnako ako odhodlanie stráviť s nimi čo najviac voľného času.

kopunek
Gabo Kopúnek © apt

Smrteľníci si však môžu nanajvýš vziať tri týždne celozávodnej dovolenky, takže tie spoločne strávené dni sa potom najčastejšie obmedzili len na víkendy.

Našťastie, pred nami je posledné veľké voľno, a tak by bolo najrozumnejšie s tou prácou seknúť a ísť naposledy niekam k vode. Veď aj to nedávne počasie nám naznačilo, že teplých dní už veľa nebude a na babie leto sa tiež spoliehať nedá.

Tipov na výlet sme vám v našich novinách priniesli niekoľko, takže voľno môžete využiť aj na prechádzky prírodou či mestami. S kúpaním opatrnejšie, no určite si rozmyslite, či sa pôjdete s deťmi hrať na mestské pieskoviská. Ako naznačila už titulná fotografia v našich novinách, niektorí ľudia to majú v hlavách riadne pomotané, keď medzi deti na pieskovisko pustia aj psa. Potom sa nečudujme, že piesok je kontaminovaný a ani po jeho vyčistení nie je celkom isté, či je zbavený nebezpečných mikroorganizmov.

Takže vám všetkým na konci prázdnin želáme, aby ste si tie chvíle užili v zdraví, a nie v čakárni u lekára. A ak už do čakárne budete musieť ísť, vezmite si so sebou naše noviny. Určite si ich čítaním čakanie skrátite.

Gabo Kopúnek

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín