Čo prináša najnovšie vydanie

  • Nezaradené
  • 21. augusta 2018, 07:00

Osud Letiska Piešťany majú opäť v rukách volení zástupcovia Piešťancov. Spoločnosť je dlhodobo v červených číslach a v súčasnosti ani neexistuje žiadna vízia na zmenu tohto stavu. Každý predložený návrh má totiž množstvo trhlín a hrozí, že ho napokon „zožerú“ developerské ambície.

Najnovšie vydanie Piešťanského týždňa. © apt

O majetku mesta rozhodovali poslanci bez prítomnosti verejnosti. Išlo pritom o informácie k súdnemu sporu Mesta Piešťany o náhradu škody. A i keď sú tieto súdne pojednávania verejné, súčasné vedenie piešťanskej radnice sa rozhodlo z rokovania vykázať verejnosť a poslancov zaviazať mlčanlivosťou.

Pozreli sme sa na čudné praktiky istého penziónu v centre Piešťan, o ktorom stále domáci nevedia, čo si majú myslieť. Na naše počudovanie spomínaný penzión za svojich hostí mestu neplatil nič.

Napriek tomu, že o mladej generácii sa vo všeobecnosti vraví, že nečíta, nájdu sa svetlé výnimky, ktoré vôňa kníh uchvátila. A nielenže hltajú vytlačené písmená, oni knihy dokonca tvoria. Jednu takúto mladú autorku máme aj v kúpeľnom meste a v aktuálnom vydaní vám prinášame rozhovor o jej tvorbe.

Zhovárali sme sa aj s Patrikom Lušňákom. Piešťanský hokejový útočník po nešťastnej nehode na minuloročnej dovolenke v Chorvátsku utrpel ťažké zranenie hlavy a silný otras mozgu, čo si vyžiadalo dlhú rekonvalescenciu. Piešťanský rodák sa však po hernej prestávke vracia späť do formy v drese HKM Zvolen.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek