Čo prináša nové vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 14. augusta 2018, 07:00

Minulý týždeň Piešťanmi otriasol požiar bývalého Hotela Slovan. Porozprávali sme so zisťovateľom požiarom Michalom Chalupkom, ktorý na miesto dorazil v piatok 10. augusta, teda hneď na ďalší deň.

Najnovšie vydanie Piešťanského týždňa. © apt

Piešťanský zimný štadión je pred kolapsom. Technológia strojovne na výrobu ľadovej plochy funguje len na 50 percent. Z primárneho chladiaceho okruhu v júni dokonca unikol nebezpečný čpavok.

V obci Radošina je stará sýpka. Až do mája bola zaprataná haraburdím, no dvaja mladí manželia Katarína a Matej Sigetovci ju vypratali a splnili si svoj sen. Vytvorili z nej priestor vhodný nielen na kultúrne podujatia. Pilotným sa stala výstava diel dvorného výtvarníka Radošinského naivného divadla Svetozára Mydla.

Druhý augustový víkend patrila piešťanská Lodenica ďalšiemu veľkému a veľmi obľúbenému podujatiu. Uskutočnili sa tu preteky v rýchlostnej kanoistike – 58. ročník Pohára SNP. Domácemu klubu sa tradične darilo výborne.

V najnovšom vydaní Piešťanského týždňa nájdete aj výsledky futbalových zápasov štvrtej až ôsmej ligy, ale aj novinky zo siedmej ligy.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín