Na gymnáziu v plnom nasadení

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 12. augusta 2018, 10:00

O uhorkovej sezóne na Gymnáziu Pierra de Coubertina v Piešťanoch nemôže byť ani reči. V hlavnej budove aj prístavbe je neustály pracovný ruch.

Piešťanské gymnázium sa počas prázdnin krášli. (Autor: Ivana Papcunová)

Podľa slov riaditeľky školy Miroslavy Hankovej sa v hlavnej budove reštaurujú interiérové predelové dvere na chodbách a v prístavbe sa rieši havarijná situácia.

V šiestich triedach je po opravách omietok aj nová maľovka. V učebniach sa modernizuje vybavenie výpočtovou technikou. V budove prístavby doslova nezostal kameň na kameni, pretože sa odstraňuje havarijná situácia stropu nad prízemím, čo je technologicky, pracovne aj časovo veľmi náročné.

Aj bufet v športovej hale, ktorý zároveň slúži ako relaxačný priestor pre žiakov, je v štádiu modernizácie a úplnej rekonštrukcie. „Od septembra bude bufet v novom servisnom režime ponúkať okrem plnených bagiet a nápojov aj zdravé zeleninové a ovocné šaláty, čerstvé šťavy a smoothie, palacinky a iné dobroty,“ uviedla riaditeľka gymnázia. Gymnazisti, máte sa v septembri na čo tešiť…

Ivana Papcunová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav