Malí vodnopólisti strávili noc na Eve

  • Vodné pólo / Šport
  • 11. augusta 2018, 18:00

Parlament mladých mesta Vrbové v spolupráci s Klubom vodného póla Kúpele Piešťany zorganizoval uplynulý týždeň teambuildingový vodnopólový kemp pre deti z klubu, aby sa bližšie spoznali, no najmä zabavili medzi ranným a večerným tréningom.

Druhého ročníka kempu sa zúčastnilo 15 vodnopólistov vo veku od 6 do 13 rokov. © archív Dušana Saba

Druhého ročníka kempu sa zúčastnilo 15 vodnopólistov vo veku od 6 do 13 rokov. Uskutočnil na kúpalisku Eva, kde si každé ráno vedúci prevzali deti od trénera a večer mu ich opäť „odovzdali“ na večerný tréning.

Čas športovcom vyplnili animátormi hrami na povzbudenie tímového ducha, aby vedeli pracovať ako celok. Nechýbal ani výlet do Bratislavy, ale deti si užili aj výlet do Trenčína na letné kúpalisko.

Animátori si spolu s KVP Kúpele Piešťany pripravili pre deti aj jeden špeciálny zážitok – jednu noc strávenú na Eve. Večer sa grilovalo, rodičia priniesli rôzne dobroty, aby deti aj vedúci neboli hladní. Nechýbala nočná hra s odhalením bielej pani Evy, čo bola, samozrejme, vymyslená legenda o pani Eve.

Počas tábora vodnopólisti spoznávali Piešťany, komunikovali s ľuďmi v meste pomocou hry Zvedavka – museli spočítať sochy v parku, odfotiť sa pri dome Ivana Krasku či osloviť 10 ľudí, aby im nakreslili kvetinku, ďalej mali vymenovať štyri významné osobnosti Piešťan a mnoho iného.

Malí športovci si tak na prelome júla a augusta nielen poriadne zatrénovali, ale sa aj dobre zabavili. A ak sa aj vy chcete stať členom úspešného klubu s dlhoročnou tradíciou, s radosťou vás uvítajú na Eve.

Dušan Sabo

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek