VRBOVÉ: Nehoda motocyklistu s osobným autom

Šťastie v nešťastí mal dnes krátko po obede vodič motocykla z Vrbového, ktorý sa na rovinke pred Vrbovým zrazil s osobným autom. Motocyklistu vymrštilo aj s jeho Hondou do poľa. Síce utrpel zlomeniny, ale, našťastie, nehodu prežil. Prvú predlekársku pomoc mu poskytli okoloidúci.


Motocyklista havaroval pri Vrbovom. (Autor: KR HaZZ Trnava)

Len čo tam dorazili piešťanskí hasiči, prevzali zraneného a  ošetrili mu najmä otvorenú zlomeninu. Hasiči potom pomohli záchrannej zdravotnej službe s naložením zraneného do sanitky a ešte prehľadávali miesto nehody, aby našli stratené doklady motocyklistu pre políciu, ktorá nehodu dokumentovala.

„Polícia bola privolaná k dopravnej nehode v obci Krakovany (okr. Piešťany). 57-ročný vodič vychádzal krátko po obede z vedľajšej cesty na hlavnú. S autom Subaru Forester vošiel do križovatky, kde vzápätí došlo k zrážke s motocyklistom na motocykli Honda. Pri nehode utrpel 48-ročný vodič motocyklu viaceré vážne zranenia, s ktorými bol prevezený do nemocnice. Polícia alkohol u vodičov z Piešťan nezistila. Poverený policajt začal vo veci trestné stíhanie pre prečin ublíženia na zdraví z nedbanlivosti s následkom ťažkej ujmy na zdraví. Presné príčiny nehody polícia naďalej vyšetruje,“ informovala policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel