Mladý Srb okúpal otcove firemné auto v Dubovej

Silné autá asi nepatria do rúk neskúsených vodičov. Potvrdil to i mladý Srb, ktorý zapichol otcove firemné auto BMW X6 do potoka Dubová v Piešťanoch. Tatino vraj šiel na dovolenku a 21-ročný syn si v nedeľu 5. augusta požičal jeho auto so žilinskou poznávacou značkou a vozil sa po Slovensku. Trošku ho pribrzdila dvojitá zákruta v priemyselnom areáli v Piešťanoch, nečakal však ešte jednu ostrejšiu a vhupol do potoka.


Auto zapichol do potoak Dubová v Piešťanoch v nedeľu 5. augusta. (Autor: KRHaZZ)

Piešťanskí hasiči, ktorí na mieste zasahovali zistili, že našťastie, mladému mužovi sa nič vážnejšie nestalo,  ba ani z auta nevytekali prevádzkové kvapaliny. Na cestu vozidlo vytiahla odťahová služba. Príslušníci HaZZ pre istotu prekontrolovali ešte raz auto, polícia si posvietila na vodiča a hasiči ešte prúdom vody poumývali cestu od blata. Ukázalo sa, že potok je riadne zanesený.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav