Skládka ako asfaltovobetónové monštrum

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 1. augusta 2018, 14:00

Kopy stavebného odpadu aj vytrhaného asfaltu lemujú cestičku ku garážam pod železničným nadjazdom v Piešťanoch. Koniec Dopravnej ulice „krášli“ skládka, ktorej rozmery boli minulý týždeň dosť veľké na to, aby si ich všimli aj čitatelia Piešťanského týždňa.

Divoká skládka úctyhodných rozmerov vznikla pod nadjazdom na Dopravnej ulici v Piešťanoch. (Autor: vd)

„Sprvoti sme si mysleli, že tam ktosi naviezol kusy asfaltu, aby mohol spevniť prístupovú cestu ku garážam. Podobne sa to robilo – ale s asfaltovou drťou po rekonštrukcii Teplickej ulice, drť naviezli ako podklad pod betónovú platňu, keď stavali skládku z odpadu zelene pri skleníkovom hospodárstve na Vrbovskej ceste, a tiež pri spevňovaní parkoviska pri zadnom vchode do cintorína,“ uviedla Piešťanka žijúca na Sídlisku Nikola Teslu.

Spolu s manželom sa ale pohoršili, keď zistili, že pred ich očami vzniká skládka ohromných rozmerov. Ktosi tam za posledných pár dní navozil aj kusy betónu, stĺpy a všelijaké iné tvary, ktorých sa potreboval zbaviť. Vytŕčajú z nich hrdzavé železá, takže manipulácia s nimi môže byť nebezpečná. Na skládku sme sa spýtali i hovorkyne mesta Piešťany, no do piatka 27. júla sme nedostali žiadnu odpoveď. Žeby si tu ktosi zhromažďoval materiál na asfaltovo-betónové monštrum?

Viera Dusíková

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel