Kultúra pre najmenších

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 30. júla 2018, 10:00

Prázdninové podujatia nie sú len tábory a výlety. Mestská knižnica v Piešťanoch si pre deti počas letných mesiacov pripravila mnoho zaujímavých podujatí.

Detské divadielko bolo určené pre divákov do troch rokov. (Autor: am)

V stredu 18. júla si na svoje prišli najmenší. Pre lezúňov od desiatich mesiacov si totiž dvojica Oľga Novotná Hincová a Alica Bukovčanová pripravila predstavenie s názvom Baran, baran, buc. Interaktívneho divadla sa zúčastnili mamičky s malými, ale aj väčšími deťmi, a kým niektoré odvážne ovečky pohladili, pomaľovali a aktívne sa do deja zapájali, iné radšej z bezpečia pozerali, čo sa to pod čarovným stanom deje.

Deti, ktorým sa po istom čase predstavenie zunovalo, sa mohli zahrať vo vedľajšej miestnosti s loptičkami, rozprávkovými postavičkami a ďalšími zaujímavými hračkami.

Takéto dopoludnie však nebolo posledné svojho druhu. Deti si v knižnici môžu užiť aj workshopy, tvorivé dielne, divadielka či podujatia zamerané na čítanie, pričom lektorky navštevujú i rôzne inštitúcie v Piešťanoch a okolí, kde deti trávia prázdninový čas.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava