Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 24. júla 2018, 07:00

Minulý týždeň Piešťanci predovšetkým riešili rómske stretnutia s liečiteľom Mariánom v Pažitskom parku. Tejto téme sme sa, samozrejme, venovali aj v najnovšom vydaní Piešťanského týždňa. Dočítate sa, prečo existuje možnosť, že sa budú liečby chtiví na miesto opätovne vracať.

Najnovšie vydanie Piešťanského týždňa. © apt

Mestská rada rokovala o zvláštnom pridelení dotácií hádzanárom, futbalistom, ale aj občianskemu združeniu rodičov pri základnej umeleckej škole. Poslanci tiež hlasovali o žiadosti o zámenu mestských pozemkov so súkromnou firmou, ktorá chce neďaleko Bratislavskej cesty pri Sídlisku A. Trajan vybudovať občiansku vybavenosť a obytné budovy.

Zmapovali sme dopravnú situáciu v Piešťanoch. Tentoraz sme sa zamerali na neprehľadné križovatky, ktorých stav ešte zhoršujú samotní vodiči zlým parkovaním.

Napriek tomu, že leto je v plnom prúde, kúpeľné mesto stále žije i kultúrou. Minulý týždeň ste si mohli prostredníctvom výstavy zaspomínať na časy najväčšej slávy hotelov Slovan a Lipa. Ak ste podujatie nestihli, v Piešťanskom týždni sa dočítate, aké exponáty Balneologické múzeum Imricha Wintera vystavilo.

V Piešťanoch sa uskutočnil najväčší basketbalový kemp na Slovensku – Basketland. Vyše 300 detí sa v dvoch turnusoch pod dozorom skúsených trénerov a stále aktívnych hráčov zdokonaľovalo v basketbalových zručnostiach, no absolvovali aj množstvo nebasketbalových aktivít.

 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je sobota 4. mája. Tento deň je Výročím úmrtia M. R. Štefánika, Medzinárodným dňom hasičov a Sviatkom sv. Floriána…
  • 04.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 3. mája. Tento deň je Dňom Slnka a Svetovým dňom slobody tlače. Meniny má Galina, Timea.
  • 03.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je nedeľa 5. mája. Tento deň je Medzinárodným dňom pôrodných asistentiek a Svetovým dňom hygieny rúk. Meniny má Lesia,…
  • 05.05.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
nedeľa, 5. mája 2024
Meniny má Lesana, zajtra Hermína