Kolonádový most ožil obrazmi a hudbou

  • Kultúra a spoločnosť / Výstavy
  • 19. júla 2018, 15:00

Už tradične sa raz do roka môžu obyvatelia i turisti v Piešťanoch pokochať umeleckými dielami, vystavenými priamo na jednej z najvýznamnejších kultúrnych pamiatok Slovenska. V sobotu 14. júla sa na Kolonádovom moste na šesť hodín objavilo niekoľko zaujímavých obrazov domácich výtvarníkov.

Výtvarnými dielami sa okoloidúci kochali šesť hodín. (Autor: am)

Horúce počasie podujatiu tento rok skutočne prialo a výstava s názvom Umenie na moste potešila stovky okoloidúcich. Svoje diela prezentovalo dovedna sedem výtvarníkov. Milovníci kultúry iste spoznali rukopis, ktorým sa vyznačujú Alojz Majerník, Rudolf Rypák, Jozef Minárik, Jozef Jánošík, Marianna Ručkayová, Helena Ježová i Rudolf Pavelský. Počas prezerania diel si diváci zanôtili aj známe šlágre, ktoré zahrala trenčianska kapela Duo ŽŽ.

Výstava tak zaiste spríjemnila sobotňajšiu prázdninovú prechádzku. Umeniu v exteriéri však ešte pre tento rok záverečná neodbíja. Ďalšie kreatívne duše, tentoraz fotografi, vám čas strávený v centre mesta spríjemnia opäť v septembri počas výstavy s názvom Park Foto 2018.

(am)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava