Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 3. júla 2018, 07:00

V novom volebnom období bude v poslaneckých laviciach piešťanského mestského zastupiteľstva sedieť len 17 poslancov. Zníženie počtu volených zástupcov odhlasovali poslanci vo štvrtok 28. júna. Pôvodne však šlo o vtip.


Najnovšie vydanie Piešťanského týždňa. © apt

Dopravná ulica v Piešťanoch sa tento rok rekonštrukcie opäť nedočká. V článku s názvom Opravu Dopravnej ulice hodili poslanci na krk svojim nástupcom sa dočítate, na čo budú použité financie, ktoré boli pôvodne na tento účel vyčlenené.

Minulý piatok sa skončil ďalší školský rok. Ako to v tento slávnostný deň vyzeralo, sme sa boli pozrieť na Základnej škole F. E. Scherera.

S fotoaparátom sme zavítali na minulotýždňové festivaly. Prvým bol Dychfest v Piešťanoch, druhý, o čosi tvrdší, zasa Topfest na Zelenej vode.

Polstoročnicu oslávila i základná škola v obci Lúka. V dvojstranovom článku sa vnoríte do histórie tejto inštitúcie a dozviete sa, ako 50. narodeniny oslávili súčasníci.

Najnovšie vydanie poteší i milovníkov športu. O Asociácii športových klubov v Piešťanoch sme sa pozhovárali s Petrom Bohušom z AŠK Piešťany, no rozhovor o nadchádzajúcej Veľkej cene Piešťan poskytol jazdec a kaskadér na motorke Tomáš Tóth.

Okrem toho sa v novom vydaní dočítate mnoho zaujímavých a aktuálnych informácií.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel