Od kráv k mikrofónu v rádiu

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 28. júna 2018, 17:00

Od kráv k mikrofónu – tak vyzerala profesijná cesta obľúbeného televízneho a rozhlasového moderátora Vlada Voštinára. Svoje začiatky, ale aj pikošky či nepríjemné skutočnosti z pozadia kamier prezradil v piatok na zábavnej šou v piešťanskom hoteli Eden.

vostinar eden
Na pódiu sa veselo porozprávali moderátori a nechýbali ani hudobné vstupy so živou kapelou či súťaže s divákmi. (Autor: dan)

Moderátora spovedal režisér Michal Domonkoš, ktorý si servítku pred ústa nedáva a nepríjemné až intímne otázky sype jednu za druhou. Moderátor Vlado Voštinár sa však spovedaniu podrobil so cťou a dokázal sa poriadne zasmiať sám na sebe. Od smiechu sa prehýbalo aj početné publikum. „Tie kravičky, to je taká úžasná robotka,“ spomínal Voštinár na svoju minulosť. „Ja som totiž vyučený poľnohospodár a kedysi som dojil kravy. Mne sa tá robota páčila, napĺňalo ma to. Do rádia som sa dostal iba čírou náhodou. Keď ma volali na konkurz, chcel som vedieť, ako vyzerá rádio zvnútra, tak preto som šiel. No a oni ma chceli,“ krútil hlavou moderátor.

Takisto sa však priznal, že práca v televízii nie je ľahká, nikdy si nemôže byť istý, či reláciu nezrušia, pokým ju neuvidí na obrazovke. Škrty v televízii sú totiž na dennom poriadku, popularita relácií aj moderátorov je veľmi vrtkavá. Ak by však prišiel o prácu moderátora, má v tom jasno – vráti sa naspäť ku kravám.

Daniela Serišová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 18. apríla 2024
Meniny má Valér, zajtra Jela