Balet aj Piráti z Karibiku

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 25. júna 2018, 10:00

Tak to vyzeralo nedávno na záverečnom vystúpení tanečníkov zo súkromnej ZUŠ. Deti, ktoré sa aj s pani učiteľkami mesiace pripravovali, predviedli svoje umenie rodičom a súrodencom na veľkých doskách v Dome umenia.

sukromna zus tanecnicky
Na pódiu Domu umenia vystupovali talentované tanečníčky. © apt

„Vystúpenie dopadlo veľmi dobre, úspešní boli všetci od malých škôlkarov až po veľké dievčatá. Všetci podali krásne výkony,“ pochvaľuje si udalosť učiteľka Nikola Gelingerová.

Pochvalu si určite zaslúžia tanečníci zo skupiny Flawless od pani učiteľky Lucie Danišovej, ktorí predviedli krásne číslo Roxan. Potlesk zožali aj hudobníci pod vedením vyučujúcej Rohárovej, ktorí zahrali obľúbenú pieseň z Pirátov z Karibiku.

Najväčšiu radosť rodičom aj učiteľom prinášajú malí škôlkari, ktorí sú veľmi poslušní a tanec ich veľmi baví. Starší žiaci od vyučujúcej Nikoly Gelingerovej zbierajú so svojím contemporary číslom Paint it black jeden úspech za druhým. Onedlho s ním pôjdu zabojovať na Majstrovstvá Európy.

Daniela Serišová

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava