Kaskadér Tóth odjazdí veľkú cenu

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 21. júna 2018, 12:00

Už dva roky po sebe mohli diváci v rámci Veľkej ceny Piešťany vidieť aj skvelú kaskadérsku MotoTV Show a ani tento rok to nebude inak. No nebude to len taká „klasická“ šou. Teraz chalani a známi kaskadéri na motorkách pripravili naozaj množstvo noviniek a prekvapení.

cena piestan kaskader toth
Šoumen na motorke bude pretekať za Piešťanský motocyklový klub. © MotoTV Show

Jednou z nich je, že počas jedinečného kaskadérskeho vystúpenia budú prebiehať aj rôzne súťaže o vecné a hodnotné ceny, do ktorých sa môžu zapojiť tí najodvážnejší diváci.

Ďalej jeden z jazdcov MotoTV Show, Tomáš Tóth, ktorý dva roky po sebe zabával početné piešťanské publikum svojimi dych vyrážajúcimi kúskami, nebude tento rok vystupovať ako kaskadér, ale ako oficiálny pretekár pod záštitou domáceho piešťanského motocyklového klubu. Tomášovi sa totižto podarilo vyhrať „kopčiansky okruh“ v kategórii do 600 cm3, kde jednoznačne potvrdil svoje kvality.

Diváci si prídu určite na svoje, pretože počas kaskadérskeho vystúpenia ho vystrieda ďalší skvelý jazdec tímu MotoTV a ním nie je nikto iný ako Zdenko Rybár, aktuálny vicemajster sveta v stuntridingu, v kaskadérskom jazdení na motorke, ktorý svojím originálnym štýlom jazdy nenechá žiadneho diváka chladným.

Okrem toho na vás čaká fotenie s kaskadérmi a autogramiáda, počas ktorej vám chalani z MotoTv show podpíšu limitované plagáty zadarmo.

(th/ts)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek