Trnavská župa vyhlásila súťaž na nové logo

Cieľom súťaže je vytvoriť návrh loga pre Trnavský samosprávny kraj (TTSK), ktoré sa stane súčasťou nového vizuálneho štýlu v komunikácii s verejnosťou.

Trnavská župa vypísala súťaž o nové logo, zúčastniť sa môžu aj amatéri. © TS TTSK

Predmetom súťaže je návrh loga a jeho aplikácia vo vybraných prvkoch vizuálneho štýlu. Trnavský samosprávny kraj ho použije na svoju identifikáciu – na označenie hraníc kraja, budov objektov kraja, úradných pečiatok, listín.

„Na prezentáciu kraja a jeho aktivít, pre budovanie a upevňovanie spoločnej identity kraja je potrebné vytvoriť značku – logo, ktoré sa bude používať na externú komunikáciu na propagačných a prezentačných materiáloch, na darčekových predmetoch, na ostatných tlačovinách, na webe a podobne,“ zverejnil na svojej stránke Úrad TTSK.

Atribúty, ktoré by mali logo a vybrané prvky vizuálneho štýlu TTSK spĺňať: zohľadnenie územia, pôsobnosť a zviditeľnenie TTSK, podpora prezentácie TTSK ako regionálnej samosprávy a odlíšenie od iných samospráv, možnosť nadviazania internej a externej komunikácie s verejnosťou aj v kontexte so zahraničím, možnosť použitia v kombinácii s erbom TTSK.

Súťažné návrhy musia byť doručené do 13. júla 2018. Víťazný návrh vyberie odborná porota, ktorú určí vyhlasovateľ. Vyhodnotenie verejnej súťaže uskutoční vyhlasovateľ do 30. júla 2018. Vyhlásenie výsledkov verejnej súťaže uskutoční vyhlasovateľ najneskôr do 3. augusta 2018. Podrobnosti súťaže sú uvedené na webovej stránke trnava-vuc.sk.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín