Čo prináša najnovšie vydanie

  • Piešťany / Spravodajstvo
  • 19. júna 2018, 06:00

Minulý týždeň nám do redakcie telefonovali viacerí rozhorčení Piešťančania, že sa na sídlisku Nikola Teslu ničí novopostavené detské ihrisko. Stalo sa tak na príkaz radnice. Prečo sa musela stavba za 38-tisíc eur zdemolovať?

titulka novin 25
Najnovšie vydanie Piešťanského týždňa. © apt

Na titulnej strane najnovšieho vydania Piešťanského týždňa sa tiež dočítate, že Mestský park v Piešťanoch má „na kahánku“. Jednoducho strane a už dávno sa mal revitalizovať. Peniaze na realizáciu projektu od odborníkov sa však stále nenašli.

Pred poslednými komunálnymi voľbami kandidáti na primátora aj poslancov Piešťan sľubovali, ako budú podporovať rozvoj zamestnanosti v meste. Koľko peňazí na to mesto vyčlenilo i ako sa míňali peniaze v minulom roku, sa dočítate na strane 3.

Vymenil Svätopluk kráľovstvo za bieleho koňa, alebo je to len výplod fantázie profesora Trnavskej univerzity. Odpoveď nájdete na stranách 8 a 9.

Stredná priemyselná škola elektrotechnická v Piešťanoch oslávila polstoročnicu. Slávnostná akadémia sa konala v stredu 13. júna v Kultúrno-spoločenskom kine Fontána. Reportáž prinášame na stranách 12 a 13.

Futbalisti Piešťan vybojovali ďalší postup do vyššej súťaže. V poslednom zápase ročníka zdolali Dolný Lopašov. Ako skončili výsledky vo všetkých súťažiach a komu ostal Čierny Peter v rukách, sa dočítate v športovej prílohe.

A ešte oveľa viac!

 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav