Dajme šancu nášmu telu, nech sa uzdraví samo

  • Inzercia
  • 15. júna 2018, 16:00

Koho z nás nesužuje nejaký neduh? Či už ide o bežné akútne ochorenia ako chrípka, zápal, bolesti alebo chronické a dlhodobé ako cukrovka, cholesterol alebo neplodnosť, vo väčšine prípadov hľadáme pomoc zvonka, odovzdávame moc a zodpovednosť za náš zdravotný stav niekomu inému. Odpovede na naše trápenia však nosíme v sebe.

dobroteka reklama
Naše telo má samoliečiteľské schopnosti, dajme mu priestor prejaviť ich a podporme ich bylinkami. © apt

Naše telo a jeho stav je odrazom našej psychiky. Chorobou nás chce posunúť do inej situácie, donútiť nás vykonať zmenu. V myslení, konaní, stravovaní… Je pravda, že voľba konvenčných liekov je jednoduchšia a rýchlejšia cesta, no môže sa nám vypomstiť vedľajšími účinkami na pečeni, obličkách, pleti, vlasoch, štítnej žľaze, zuboch…

U nás v Dobrotéke sme sa už stretli s nejedným príbehom zákazníka, ktorý vzal zodpovednosť za liečbu do vlastných rúk, stavil na zázračnú moc bylín a dnes sa teší pevnému zdraviu. Aj ja som bola skeptická. Osud mi však privial do cesty skúsenosť, keď mi lekári roky nevedeli ani stanoviť diagnózu, o ktorej som vo svojom vnútri tušila (intuícia) a neskôr bylinkami natrvalo vyliečila za tri mesiace. Takýchto a omnoho silnejších príbehov sú milióny. Skúsme odložiť skepsu a dať šancu prírodnej liečbe. Možno budeme prekvapení.

V Dobrotéke poriadame raz mesačne deň komplexnej diagnostiky zdravotného stavu. Na základe výsledkov následne vieme odporučiť bylinnú liečbu na mieru produktmi bylinkovej lekárne značky Serafin, ktoré si u nás zákazníci vedia priamo zakúpiť vo výške zodpovedjúcej jeho finančným možnostiam. Celý proces prebieha v pokoji, príjemnej atmosfére a bez tlaku na zákazníka.

Naše telo má samoliečiteľské schopnosti, dajme mu priestor prejaviť ich a podporme ich bylinkami.

V prípade záujmu dohodnúť si termín nás kontaktujte telefonicky alebo e-mailom.

Dana Kulifajová

Dobrotéka

Nálepkova 28 (staré trhovisko)

Piešťany

tel.: 0950/44 66 06

FB/IG/www: dobroteka.sk

e-mail: dobroteka@dobroteka.sk

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav