Deň detí v Ostrove

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 12. júna 2018, 17:00

Futbalový štadión v Ostrove sa v sobotu 2. júna premenil na zábavný park. Všetko, čo tam drobci i väčší školáci na svojej oslave Dňa detí objavili, slúžilo k radosti a zábave.

ostrov MDD 2018
Jednou zo súťaží bol hod loptičky do toaletnej misy. (Autor: František Olšavský)

„Na začiatku vystúpili bratia Braňo a Andrej Jobusovci so svojou skupinou Vrbovskí víťazi a Branko nám porozprával o svojich detských knižkách, ktoré nie sú len pre deti,“ uviedol starosta obce Jozef Tkácz.

Autor kníh, známy svojimi dlhými vlasmi uviazanými do vrkoča, zmenil imidž. Do Ostrova prišiel ostrihaný, s dobrou náladičkou, nezabudol ani na autogramiádu.

ostrov MDD 2018 jobus
Deti z Ostrova sa tešili i na vrbovského rozprávkara Branislava Jobusa.

Podujatie, ktoré pripravila pre detičky obec spolu s Telovýchovnou jednotou Slovan Ostrov a rodičmi, ktorí majú svoje ratolesti v materskej i základnej škole, sa nezaobišlo bez skákania detí na nafukovacích atrakciách. Tí, čo si poskákali, mohli sa odviezť na koníkoch a štvorkolkách, zúčastniť sa rôznych súťaží, napríklad v hádzaní loptičiek do toaletnej misy či inými atrakciami.

Nechýbali tvorivé dielne, na ktorých si zruční výtvarníci vytvorili pekné dielka. „Som veľmi rád, že sa opäť dokázali spojiť pre dobrú vec. Samozrejme, každému, kto participoval na príprave, a aj zúčastneným patrí veľké ďakujem. Veci, ktoré sme vedeli ovplyvniť, nám vyšli na sto percent, ale na počasie nemáme dosah a troška nám pokazilo dojem z krásnej soboty, ktorá patrila našim deťom,“ dodal starosta.

(vd)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava