PFK Junior Cup vyhrali Topoľčany

  • Šport / Futbal
  • 7. júna 2018, 18:00

Na futbalovom štadióne v Piešťanoch sa v nedeľu uskutočnil tretí ročník turnaja prípraviek jedenásťročných chlapcov PFK Junior Cup. Počas dňa hralo v dvoch skupinách 11 tímov, ktoré po odohratí vzájomných zápasov nastúpili do štvrťfinálového pavúka.

kohuti_23
Piešťanskí Kohúti obsadili na domácim turnaji druhé miesto. © archív PFK

Výborne si počínal prvý domáci tím Kohútov, ktorý sa po jednoznačnom priebehu vo svojej skupine, kde sa umiestnil na prvom mieste, prebojoval až do finále. V ňom Piešťanci podľahli stopercentným Topoľčancom 1:4.

„Všetkým zúčastneným, no najmä trojici najlepších tímov, gratulujeme. Tešíme sa, že sa tento obľúbený turnaj opäť zorganizoval,“ povedal tréner a spoluorganizátor turnaja Ján Stachura. Medzi najlepšími hráčmi z jednotlivých tímov sa ocitli aj domáci Adam Rolinec a Samuel Suchý. Ocenenie pre najlepšieho hráča turnaja získal Tomáš Orolín z Topoľčian.

V minulom roku skončili piešťanské tímy na siedmej, respektíve ôsmej priečke. „Konečným druhým miestom na treťom ročníku PFK Junior Cup-u zaznamenali výrazný pokrok, o rok preto môžeme očakávať útok na víťazstvo,“ zhrnuli fanúšikovia mladých Kohútov.

(mb)/TK PFK

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava