Piešťanskí cyklisti zbierali kovy na východe republiky

  • Šport / Ostatné športy
  • 2. júna 2018, 08:29
  • Autor:th

Na východe republiky sa počas víkendu 19.-20. mája konali dvoje cyklistických pretekov, ktoré sa započítavajú do Slovenského pohára Merida Cup Masters. Na oboch podujatiach sa výborne darilo aj cyklistom z CK Piešťany.

V sobotu 19. mája sa v obci Chminianska Nová Ves konala časovka jednotlivcov. Na 19 kilometrov dlhej trati, kde fúkal pomerne silný vietor, si Piešťanci vôbec nepočínali zle. Monika Stančíková, Miloš Gežo a Milan Tupý zvíťazili vo svojich kategóriách, Marián Stančík skončil tretí, Peter Rihay, Aleš Drápal, Pavol Kalna a Jaroslav Zoldfay obsadili vo svojich kategóriách štvrté priečky.

Tupý získal pohár primátora mesta Sabinov ako najrýchlejší pretekár v cieli na danej trati.

O deň neskôr v Sabinove bol štart pretekov jednotlivcov na ceste. Trate boli volené podľa vekových kategórií. Cieľ bol pri horskom hoteli Buče, kde sa muselo ísť cez náročné stúpanie. Mnohí cyklisti niektoré časti stúpania išli peši. V týchto pretekoch Stančíková, Gežo a Tupý opäť zvíťazili, Rihay skončil tretí. Rovnako tretí bol Stančík a na štvrtom mieste vo svojej kategórii Kalna a Drápal.
Navyše Tupý získal pohár primátora mesta Sabinov ako najrýchlejší pretekár v cieli na danej trati. V Slovenskom pohári sú v priebežnom poradí Gežo a Tupý vo svojich kategóriách na prvých priečkach.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel