CityFest prekonal očakávania

  • Kultúra a spoločnosť
  • 2. júna 2018, 08:19
  • Autor:Daniela Serišová

Počas uplynulého víkendu centrum mesta burácalo basami a gitarami – konal sa hudobný festival CityFest. Piešťanci zvyknutí na výborné kapely aj dobrú organizáciu sa už v piatok podvečer vybrali na Námestie slobody na dobrú zábavu.

Koniec pracovného týždňa odštartovala kapela Smola a Hrušky. Do hľadiska pritiahla mladšie ročníky kapela Chinaski a starí známi Piešťanci zo Slniečka spoľahlivo naplnili a vyskákali celé publikum. O polnoci sa chopila žezla skupina Coverage, ktorá pokračovala v načatej zábave.
Najväčšími ťahúňmi celého festivalu sa stali cezpoľní Celeste Buckingham a Piešťancami zbožňovaný Richard Müller. Už o 19. hodine námestie zaplnil raper Kali, ktorý ohlásil ukončenie kariéry. Mnohí návštevníci to považovali za jeden z jeho posledných koncertov, preto prišli ľudia zo širšieho okolia, ba až z Českej republiky.

Richard Müller bol v Piešťanoch zasa nezabudnuteľný.

Vo výbornej atmosfére pokračovala aj Celeste s kapelou King Shaolin, ktorí odohrali výborný koncert. Eso celého festivalu, nezabudnuteľný R. Müller, potešilo publikum nezvyčajne citlivým festivalovým koncertom. Hudobný majster vo výbornej kondícii zasa ukázal, že na pódiu má čo robiť, elektrizujúca atmosféra bola podčiarknutá aj talentovanými hudobníkmi, ktorí ho sprevádzali.
Podľa organizátorov bol tohtoročný CityFest vydarený, jeho špecifickosť podčiarkovalo aj vystúpenie R. Müllera, ktoré možno označiť za najlepší koncert v histórii festivalu. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava