Ocenili aj piešťanských hasičov

  • Spravodajstvo
  • 7. mája 2018, 07:45
  • Autor:Júlia Kedrová

Pri príležitosti osláv svätého Floriána, patróna hasičov, sa v piatok 4. mája v Zrkadlovej sále Divadla Jána Palárika v Trnave uskutočnilo slávnostné oceňovanie príslušníkov Hasičského a záchranného zboru za dlhodobé a príkladné plnenie služobných povinností.

Riaditeľ Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Vojtech Valkovič ocenil svedomitú a obetavú prácu hasičov Trnavského kraja medailami I., II. a III. stupňa. Medaily si odnieslo 19 príslušníkov. Slávnostného oceňovania sa zúčastnil riaditeľ odboru riadenia hasičských jednotiek Marián Dritomský, riaditelia okresných riaditeľstiev HaZZ Trnavského kraja, predstavitelia hasičov z Maďarskej a Českej republiky, zástupcovia mesta Trnava a samosprávneho kraja.
Medailu za službu v Hasičskom a záchrannom zbore I. stupňa získali Ladislav Kosár a Štefan Simon z OR HaZZ v Dunajskej Strede a Karin Ružičová z OR HaZZ v Galante. Medailu za službu v Hasičskom a záchrannom zbore II. stupňa udelili Jánovi Kolekovi z OR HaZZ v Dunajskej Strede, Petrovi Malárovi, Milanovi Suchomerovi, Vladimírovi Takáčovi a Marošovi Vadíkovi z OR HaZZ v Piešťanoch. Taktiež ju získali Ľubomír Vozár z OR HaZZ v Senici, Marek Horný, Jozef Morávek a Peter Morávek z OR HaZZ v Skalici.
Medailu za službu v Hasičskom a záchrannom zbore III. stupňa dostali Tibor Mészáros a Tomáš Csörgö z OR HaZZ v Dunajskej Strede, Daniel Dubovský z OR HaZZ v Galante, Peter Kočárik a Miroslav Petrek z OR HaZZ v Piešťanoch, Peter Šefčík z OR HaZZ v Senici a Jana Púčiková z KR HaZZ v Trnave.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín