Dobrá hudba, jedlo i živé húsatká

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 7. mája 2018, 08:14
  • Autor:am

Prvý májový deň sa v Piešťanoch niesol v znamení slnka a dobrej nálady. Inak to nebolo ani na Námestí 1. mája, ktoré sa v popoludňajších hodinách zaplnilo návštevníkmi všetkých generácií.

Pražiareň kávy Classic Coffee pre nich totiž pri príležitosti svojich 25. narodenín zorganizovala podujatie plné hudby, súťaží a nepochybne i zážitkov.

Deťom učarovali živí návštevníci oslavy. (autor: am)

Na svoje si prišiel azda každý – od detí až po seniorov. Najmenších potešili živé húsatká, ktoré si mohli pohladiť a sledovať ich, ako papajú. Rodičia svojim ratolestiam kúpili aj krásne balóny, a tak sa malí návštevníci usmievali od ucha k uchu. Pozornosť pútal aj farmár Martin Bagar z prašníckej farmy Etelka, ktorého preslávila televízna reality šou.
Dospelí si počas popoludňajšej akcie pochutili najmä na dobrej káve, ktorú ponúkal organizátor. Okrem toho však potokom tieklo aj pivo či sladké nealko nápoje a žalúdky plnil guláš, kebab a burgre. Pomedzi to mohli súťažiť o vstupenky na festivaly Lodenica a Topfest.
V rámcu programu vystúpila aj dyhová hudba Verešvaranka z Červeníka. (autor: am)

Utorkovým programom sprevádzal moderátor Martin Madej. Ako prví na pódium vystúpili tanečníci Free Zee Dance, vystriedala ich dychová hudba Verešvaranka z Červeníka. Srdcia všetkým milovníkov folklóru pookriali pri vystúpení piešťanskej folklórnej skupiny Máj a detskej časti Májik. Priaznivcov country potešila kapela Rovers, rockeri si užili koncert piešťanských chlapcov Funny Faces a headlinera programu Iné Kafe.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín