Výber oblasti reprezentovali v Brne traja Piešťanci

  • Šport / Futbal
  • 4. mája 2018, 01:36
  • Autor:Martina Radošovská

Žiacky výber Oblastného futbalového zväzu Trnava, ročník narodenia 2004, 26. apríla reprezentoval žlto-modré farby na medzinárodnom turnaji v Brne. Našim reprezentantom sa príliš nedarilo, keď neuspeli ani v jednom zápase.

Turnaj sa neobišiel ani bez incidentu, keďže za výber MěFS Brno nastúpilo päť ligových hráčov, čo nebolo príliš v rovine fair-play v rámci selekcie a posolstva turnaja.
Výber ObFZ Trnava viedol v Brne Jozef Kováč. „Myslím si, že turnaj splnil účel pre chlapcov. Hrali proti kvalitnejším tímom, no mrzí ma hlavne fakt, že majú to byť turnaje oblastných zväzov, čo v podstate nebola pravda, nakoľko sme neskôr zistili, že za výber Brna nastúpilo päť ligových hráčov, čo bolo na ihrisku poznať, bola to ich výhoda,“ zhodnotil tréner vystúpenie na turnaji.
„Samozrejme, bolo vidno rozdiel kvality v práci s loptou, v dynamickej technike a iných aspektoch hry proti našim chalanom zo šiestej či siedmej ligy. Bolo to trochu nefér a chalani boli svojím spôsobom aj demotivovaní, ale považujem to za dobrú skúsenosť. Mohli sme vidieť konfrontáciu našich chalanov proti kvalitným tímom a verím, že nabudúce aj iné zväzy pristúpia k selekcii hráčov férovo, tak ako sme to spravili my,“ dodal J. Kováč na margo „zákulisných ťahov“.
Najlepším brankárom turnaja bol vyhlásený Adrián Textor (Slávia Zeleneč) z ObFZ Trnava. Tento výber okrem neho reprezentovali: Erik Hlavatý, Oliver Rusnák, Samuel Daňhel (PFK Piešťany), Richard Tančok, Jakub Cvičela (OŠK Zavar), Patrik Moravčík, Michal Ondruška, Samuel Hippík (ŠK 1929 Cífer), Nicolas Hrčka (OŠK Dolná Krupá), Samuel Hurek (TJ Horné Orešany), Daniel Gurovič, Matúš Kramár (ŠK Modranka), Sebastián Indríšek (AŠK Slávia Trnava), Martin Kubíček a Filip Kukučka (ŠK Hrnčiarovce). Trénerom družstva bol Jozef Kováč, vedúcim Denis Kabát.
Výsledky:
ObFZ Trnava – ObFZ Bratislava-Mesto 1:2
ObFZ Trnava – MěFS Brno 1:7
ObFZ Trnava – OFS Znojmo 0:2

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 23. apríla. Tento deň je Svetovým dňom kníh a autorských práv. Meniny má Vojtech.
  • 23.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 22. apríla. Tento deň je Dňom zeme a Svetovým dňom modlitieb za kňažské a rehoľné povolania. Meniny…
  • 22.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
streda, 24. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek