Stolní tenisti MTJ musia hrať baráž

  • Šport / Ostatné športy
  • 19. apríla 2018, 08:03
  • Autor:Štefan Gregorička

Rovnako ako pred rokom aj v tejto sezóne musia hrať prvoligoví stolní tenisti MTJ Piešťany-Moravany baráž o zotrvanie v druhej najvyššej slovenskej súťaži.

V poslednom dvojkole prehrali v Ivanke 6:8 a ani záverečné víťazstvo v Pezinku 8:6 im už nepomohlo vyhnúť sa baráži. Keďže v tejto sezóne nevypadlo z extraligy do prvej ligy Západ ani jedno družstvo, baráž hrajú iba posledné dva tímy po základnej časti.
V Ivanke získal z hráčov MTJ tri body Ivan Papák, dva pridal Miloš Varga a jeden Peter Behul. V Pezinku nastúpili domáci iba s tromi hráčmi, takže Piešťanci už viedli 4:0 na zápasy. O potrebné štyri body sa pričinili priamo za zelenými stolmi Peter Behul, Miroslav Jaššo a Miloš Varga. Behul vyhral dve dvojhry, Miroslav Jaššo a Varga po jednej.
„V Ivanke sme odohrali vyrovnaný zápas, v ktorom sme neboli ďaleko od víťazstva, pretože až šesť duelov sa hralo na päť setov. Zápas sme nezačali dobre, pretože sme prehrali obe úvodné štvorhry. V dvojhrách sa to už ťažko dobiehalo, navyše nezabodoval Miro Jaššo. V Pezinku sme mali výhodu v tom, že domáci nastúpili iba s tromi hráčmi. Škoda, že v jarnej časti súťaže nám pre pracovné povinnosti chýbal Michal Stehlík. Ak by hrával, iste by sme sa vyhli baráži,“ povedal nám hrajúci šéf MTJ Peter Behul.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel