Čo prináša najnovšie vydanie Piešťanského týždňa

  • Spravodajstvo
  • 17. apríla 2018, 07:20
  • Autor:red

Na Školskej ulici pri bytovom podniku sa parkovisko napokon stavať bude, ale o 30 percent drahšie ako ho pôvodne vysúťažila bývalá šéfka bytového podniku Eva Kolláriková. Tú, paradoxne, odvolali pre predraženú cenu spomínaného parkoviska. Namastil si niekto vrecká, keďže sa projekt výrazne nezmenil?

Sú piešťanskí mestskí policajti naozaj bez autority, ako sa snaží verejnosti nahovoriť poslanec Tomáš Hudcovič? Presvedčili sme sa na vlastné oči a podrobnosti o tom prinášame na strane 5.
Že v Piešťanoch niečo nie je v poriadku, nasvedčujú aj "ohlodané" dreviny v meste. Je to výsledkom "partizánskeho" spôsobu odstraňovania konárov občanmi, ktorí sa na mestskom úrade nevedia domôcť údržby mestskej zelene. 

Trinástka nemusí byť symbolom nešťastia. Narcisy, ktoré dobrovoľníci – mladí aj tí duchom mladí rozdávali v piatok 13. apríla v uliciach, inštitúciách, obchodných domoch i v školách Piešťan, Vrbového či v obciach nášho regiónu, sa ako pozitívny symbol víťazstva ocitali prišpendlíkované na tričkách, kabátoch, bundách aj na detských kočíkoch. Presne v duchu tohtoročného sloganu: "Zmeňme piatok trinásteho na lepší deň: Deň narcisov!"
V uplynulom týždni piešťanských hasičov najskôr poslali v utorok 10. apríla k požiaru na Obchodnú ulicu, kde sa dymilo z dvora rodinného domu, ale keď tam prišli,  oheň už majitelia domu uhasili. Zavolali ich aj k nahlásenej bombe na Okresnom súde v Piešťanoch, kde vo štvrtok 13. apríla asistovali polícii. Bomba sa nenašla. Od toho dňa riešili dve dopravné nehody a zatečený podzemný kryt pod Priorom.
Piešťanské Čajky získali bronzové medaily, k zlatým majú zas našliapnuté hádzanári z kúpeľného mesta, ktorí opäť nenašli v prvej lige premožiteľa. Najcennejší kov však v rukách majú už aj kolkári a kolkárky z Rakovíc. Viac si prečítate na športových stranách.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava