PFK rozhodol o víťazstve v prvom polčase

  • Šport / Futbal
  • 14. marca 2018, 05:17
  • Autor:th/mr

Futbalisti PFK Piešťany vstúpili do jarnej časti siedmej ligy výborne. V nedeľu v rámci 16. kola cestovali do Boroviec, kde o výsledku rozhodli ešte v prvom polčase, v ktorom strelili dva góly.

Piešťanom patrí po víťazstve 2:0 v Borovciach aj naďalej prvá priečka s náskokom piatich bodov pred Pečeňadmi. O góly sa postarali Michal Dadík a Jozef Glos. Prvý menovaný skóroval krátko po polhodine hry a kanonier PFK Glos sa presne trafil zo štandardky krátko po polčase. Pre Glosa to bol už 31. gól v sezóne.
Novinky v táboroch oboch tímov
Pri poslednom rozhovore s trénerom Martinom Krajčovičom nám naznačil, že by sa mohol káder rozrásť o pár mien, ktoré majú v klube zatiaľ na skúšku. Teraz je však isté, že Piešťany sa posilnili a prilákali do mužstva viaceré nové tváre. Ide o dvoch hráčov zo Srbska – Marjana Petraša a Uroša Obrenovaca, ktorí na Slovensku pracujú. Okrem toho do klubu zavítal Marián Michalička z Brezovej pod Bradlom a Bohuš Varga, ktorý bol hráčom Radošiny. Na hosťovanie z Ratnoviec pribudol do mužstva aj Daniel Budka. Ciele do jarnej časti sa nemenia, Piešťany si chcú udržať špicu a postúpiť.
V Borovciach nastala zásadná trénerská zmena, keď Andreja Koprnu nahradil hráč Pavol Herceg. S Koprnom však naďalej počítajú ako so skúseným hráčom. Okrem toho sa k mužstvu pridajú hráči, ktorí mali futbalovú odmlku, reč je o Matejovi Ruľákovi, Ondrejovi Bejdákovi a Adamovi Dadíkovi. Cieľom do jarnej časti je udržať sa v strede tabuľky a zastabilizovať káder. Keďže ide o amatérsky futbal, chcú, aby sa ním bavili hlavne hráči a diváci. Udržať futbal v obci na takej úrovni, ako je teraz, je prvoradou prioritou.
Borovce – Piešťany 0:2 (0:1)
Góly: 31. Dadík, 47. Glos
Zostavy – Borovce: Valo – Búš, Macháč, Tonkovič, Bejdák, O. Macháč, Ruľák, Dubovský, Moravčík, J. Urban, P. Urban (Dadík, Štefanka, M. Macháč, Kolník), Piešťany: Budka – Krajčovič, Kusý, Glos, Dadík, Gula, Doktor, Korec, Varga, Michalička, Rusnák (Kollár)

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava