Vyskúšali sme si fitness na Kúpeľnom ostrove

  • Nezaradené
  • 7. marca 2018, 08:55
  • Autor:ts

V príjemnom prostredí Kúpeľného ostrova sme znovuobjavili fitnescentrum s presklenou stenou a výhľadom na priľahlý park.

Blízkosť prírody a okolie piešťanských kúpeľov dokážu navnadiť tú správnu tréningovú atmosféru, čo potvrdzuje aj kúpeľná manažérka Soňa Zabranská: „V tunajšej balneoterapii sa nachádza najväčšie a najmodernejšie fitnescentrum v regióne s rozlohou viac ako 300 metrov štvorcových s výhľadom do nádherného parku Kúpeľného ostrova. Vybavenie a veľkosť fitnescentra i príjemné prostredie s množstvom doplnkových služieb sú dôvodom, prečo zaznamenávame nárast záujmu aj o tieto služby. Evidujeme hostí z blízkeho i širšieho okolia Piešťan, ktorí nepretržite využívajú fitnescentrum už štvrtý rok. U nás nájdete a oceníte šport i relax pre všetky vekové kategórie v absolútnej harmónii.“
Chuť zašportovať si a vyskúšať služby špičkovej balneoterapie sme dostali i my. Ale poďme od začiatku. O fitnescentre sme sa informovali z webstránky a následne telefonickým hovorom s pracovníčkou kúpeľnej recepcie. Potom stačilo prísť na recepciu, recepčná nás podrobne informovala, po úhrade sme dostali kartičku, ktorá slúži na vstup do šatne, fitnescentra, bazénov, sáun i relaxačnej zóny s oddychovými lôžkami.
Pri vstupe do wellness zóny dostane klient uterák a plachtu. Čisté a moderné šatne, množstvo nových kvalitných strojov a k tomu možnosť využiť rekreačný bazén, zacvičiť si na vodných bicykloch, vyhriať sa v parnej alebo fínskej saune, zrelaxovať v tepidáriu s kolorterapiou na vyhriatom lôžku vám azda pod jednou strechou inde ani neposkytnú.
„Odborný personál je každému už pri základnom jednorazovom vstupe plne k dispozícii. Klient má možnosť konzultácie s fitness trénerom, ktorý mu ochotne poradí a vysvetlí správny princíp cvičenia, pri viacnásobnej návšteve pomôže pri zostavení cieleného fitness programu,“ vysvetľuje ďalej S. Zabranská.
Ak sa vám centrum zapáči rovnako ako nám, určite budete uvažovať aj nad permanentkou. Tie sú výhodné nielen cenou, ale i benefitmi, ktoré ponúkajú. Podľa typu permanentky dostanete ako bonus napríklad parkovanie zdarma a vstupy na rôzne skupinové cvičenia. Pri ročnej permanentke aj masáže, bahenný zábal, soľnú jaskyňu a iné procedúry, výhodou sú i vstupy do centra pre priateľov zadarmo.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 25. marca. Tento deň je Dňom zápasu za ľudské práva a Medzinárodným dňom spomienky na obete otroctva…
  • 25.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 28. marca 2024
Meniny má Soňa, zajtra Miroslav