Policajti asistovali lekárovi na chirurgii

  • Spravodajstvo
  • 5. marca 2018, 15:37
  • Autor:gak

Poctiví ľudia ešte nevymreli. Presvedčili sa o tom piešťanskí mestskí policajti, ktorí vo štvrtok 1. marca po 8. hodine vyrazili na Krajinskú cestu k budove Chirany Export, kde podľa telefonického oznámenia Alexandry O. zo Sokoloviec z bankomatu Slovenskej sporiteľne vytŕčalo 50 eur.

Hliadku po príchode na miesto čakala oznamovateľka, ktorá peniaze hliadke odovzdala. Bankovky hliadka odovzdala na pobočke sporiteľne, kde si ich majiteľka neskôr prevzala.

V sobotu 3. marca o 14:30 obsluha kamerového systému zbadala mierne zadymenie časti areálu cintorína na Bratislavskej ulici. V prednej časti cintorína horel obsah kovového veľkokapacitného kontajnera na odpad. Policajti vyrozumeli hasičov, ktorých do areálu vpustili otvorením zadnej brány cintorína.

V ten istý deň o 18:10 zatelefonoval na centrálu mestskej polície obyvateľ bytu na Ulici A. Hlinku, že sa im do pivničných priestorov domu nasťahoval neznámy muž, pravdepodobne bezdomovec. Vyslaná hliadka v pivnici objavila 27-ročného D. P. z Horných Zeleníc a z uvedeného miesta ho vykázala.

O niekoľko hodín neskôr o pol piatej ráno v nedeľu 4. marca telefonovala vrátnička z Nemocnice A. Wintera, že na chirurgickom oddelení majú problém s pacientom pod vplyvom alkoholu. Keď tam policajti dorazili, podgurážený 52-ročný I. K. z Piešťan ihneď skrotol. Naďalej však odmietal spolupracovať s ošetrujúcim lekárom, tak musela hliadka asistovať lekárovi až do ukončenia vyšetrenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava