Výťažok z bohatej tomboly Športového plesu pomohol Dominike

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 22. februára 2018, 07:57
  • Autor:mb

Počas druhého februárového víkendu sa v priestoroch Hotela Piešťany v rodinnej atmosfére uskutočnil Športový ples. Jeho iniciatívou bolo prepojiť ľudí, ktorí sa o kluby v meste starajú, s fanúšikmi.

V programe vystúpila freestylová skupina Hands Up Crew, ktorá je členom populárnej zábavnej organizácie známej pod menom MUFUZA. „Takýto dobrý ples som ešte nezažil,“ prezradil Libor, jeden z jeho deväťdesiatich účastníkov. O zábavu sa až do skorých ranných hodín starali DJ HSNC a Dobrá muzika, trojčlenná ľudová skupina z Nových Zámkov.
Súčasťou plesu bola bohatá tombola, do ktorej prispeli miestne športové kluby, viaceré piešťanské i svetové firmy, ale aj známi piešťanskí športovci. Ľudia mohli vyhrať tenisovú raketu Lukáša Lacka, tričko Magdalény Rybárikovej, plavecké okuliare a čiapku Martiny Moravcovej, oblečenie od Zuzany Vráblovej či dúhové ponožky majstra sveta zo série Jozefa Metelku od jeho dodávateľa OneSock. Jeden z účastníkov sa ráno odviezol domov na bicykli od firmy Domoss.
Prvé miesto, teda zájazd do Berlína na medzištátny zápas Nemecko – Brazília od cestovnej kancelárie Futbaltour, vyhral majiteľ reštaurácie, v ktorej sa ples uskutočnil. „Na najlepších futbalistov sveta vrátane Neymara sa už tešíme,“ dodal výherca.
Výťažok z tomboly kluby venovali dvojročnej Dominike, ktorá sa narodila so vzácnym genetickým syndrómom Cornelia de Lange. „Momentálne zbierame peniaze na počítač, vďaka ktorému bude môcť komunikovať s okolitým svetom,“ prezradil otec dievčaťa. Cena prístroja je 17 600 eur. Pomôcť rodine môžete aj prostredníctvom dvoch percent daní z príjmov.
Organizátori plánujú po pozitívnych ohlasoch ďalší ročník plesu aj o rok. 

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Juraj, zajtra Marek