K. Zohnová: To sa už nesmie opakovať

  • Šport / Basketbal
  • 31. januára 2018, 11:07
  • Autor:th

Piešťanské basketbalistky sa s Ružomberkom stretli na týždeň presne. Tentoraz však s opačným výsledkom. Čajky v Diplomat aréne opäť ukázali charakter, keď v poslednej štvrtine dokázali vyrovnať, v predĺžení im však chýbal kúsok šťastia.

V tíme Čajok zavládlo tesne po stretnutí sklamanie. Vzhľadom na vývoj v jeho troch štvrtinách ich však môže tešiť aspoň to, že sa za nepriaznivého stavu po tretej časti nevzdali a dokázali dostať zápas do predĺženia.
K najlepším hráčkam Piešťan v zápase patrila česká legionárka Kateřina Zohnová, ktorá priebeh zhodnotila nasledovne: „Vedeli sme, že do toho pôjdu od začiatku. Úvod stretnutia nám ušiel, nehrali sme dostatočne agresívne. Potom sme doháňali stratu, čo nás stálo veľa síl. So šťastím v závere sme dokázali zápas dostať do predĺženia. Tam sme opäť porobili zbytočné chyby, čo Ružomberok využil a nás to stálo víťazstvo.“
Piešťanky si pred stretnutím boli dobre vedomé aktuálnej sily ružomberského tímu a chceli produktívne individuality Ellenbergovú a Walkerovú eliminovať. To sa im však vôbec nepodarilo. „Vedeli sme, že Ružomberok sa opiera o výkony dvoch Američaniek. Na palubovke sme si s nimi nevedeli rady a dali nám zbytočne veľa bodov. To sa už v ďalších zápasoch nesmie opakovať. Takisto nám v závere chýbal trošku pokoj vo vypätých situáciách. To sa nám v poslednej dobe príliš nedarí,“ skonštatovala K. Zohnová.
V nadstavbovej časti sa Čajky stretnú s Ružomberkom ešte raz. Dá sa však predpokladať, že na seba narazia aj v semifinále play-off extraligy, ktoré bude tento rok enormne vyrovnané a veľmi zaujímavé. „Myslím si, že v ďalších zápasoch už to nebude o špeciálnej príprave na súpera. Bude to o eliminovaní chýb a úspešnejší bude ten tím, ktorý ich urobí menej,“ zakončila K. Zohnová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je utorok 26. marca. Tento deň je Svetovým dňom epilepsie. Meniny má Emanuel.
  • 26.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava