Pohostinstvo Vŕšok už dodýchalo

  • Spravodajstvo
  • 24. januára 2018, 09:34
  • Autor:vd

V pohostinstve Vŕšok v Piešťanoch si už kofolu ani pivo nedáte. Známa krčma je zatvorená. Prevádzka, pod ktorou bola ako zodpovedná osoba podpísaná pracovníčka OD Jednota Trnava, je pustá od januára tohto roka.

Aspoň tak to tvrdia štamgasti. Jedného z nich sme zastihli prechádzať minulý štvrtok okolo svojej obľúbenej krčmy. „V januári to tu zatvorili,“ povedal namrzene a ukázal smerom na Žilinu so slovami, že už mu ostala len „Vrtula“.
V susedstve pohostinstva sa nachádzali aj kedysi fungujúce potraviny. Tie ešte v auguste minulého roka prevádzkovala COOP Jednota Trnava a ako uviedol predseda jej predstavenstva Bohuslav Uváčik, 14. augusta celú nehnuteľnosť v Piešťanoch na Kláštorskej ulici č. 2 odpredali súkromnému majiteľovi.

Do redakcie sme dostali podnet od nášho čitateľa, ktorý nás upriamil aj na zmenu otváracích hodín jediných väčších potravín v tejto lokalite. Prevádzkuje ich reťazec CBA, ktorý ešte pred otvorením zrenovovaných priestorov dal verejnosti avízo, že akútne hľadá predavačky do svojej predajne.
A práve ich nedostatkom je ovplyvnený aj predajný čas. Len čo sa nájde šikovná a pracovitá predavačka, budú môcť zamestnankyne vykonávať prácu na zmeny, a tak vyhovejú aj zákazníkom, čo si potrebujú nakúpiť v inom čase, aký je k dispozícii teraz.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava