Autá skončili na streche i v priekopách

  • Spravodajstvo
  • 23. januára 2018, 04:54
  • Autor:vd

Sneženie a v niektorých úsekoch neudržiavané cesty narobili vrásky mnohým vodičom i v piešťanskom regióne. Autá sa šmýkali z vozoviek do priekop i polí, narážali do seba.

V Piešťanoch sa veselo bicyklovalo, takže s kaskadérmi, ktorí sa neudržali na dvoch kolesách, sa stretli aj vodiči autobusov. Jeden hazardér takmer padol pod kolesá autobusu, nebyť duchaprítomnosti šoféra.
Plné ruky práce mali tiež piešťanskí hasiči. V utorok 16. januára vyrážali so zapnutou sirénou k najvážnejším nehodám. Tá prvá sa stala už o ôsmej hodine ráno vo Veľkých Kostoľanoch smerom na Pečeňady. Za železničným priecestím ostal na streche Seat Altea a v ňom zranená osoba.

Kolízia autobusu s kamiónom sa zaobišla bez zranení cestujúcich.

Ďalšia nehoda na železnici sa stala pri priecestí smerom na Kocurice a Trebatice a hasiči tiež zasahovali pri zrážke troch osobných áut okolo štvrtej popoludní medzi Trebaticami a Krakovanmi. Daciu Logan a Seat Cordoba viedli dvaja vodiči z Piešťan, tretí bol z Trebatíc, na smolnom mieste sa ocitol v Škode Fabia. Pri tejto nehode sa zranili dvaja ľudia, o ktorých sa postarali záchranári.
Cestu smerom na Nižnú zatarasil veľký strom, ktorý vyvrátilo z koreňov.

Do terénu vyrážali hasiči aj v nedeľu 21. januára. Najskôr hasili horiace sadze v starom komíne rodinného domu na Husárskej ulici v Chtelnici, potom odstraňovali starý zhnitý strom, ktorý zahatal cestu z Chtelnice smerom na Nižnú.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava