Piešťanské spravodajské naj: júl 2017

  • Spravodajstvo
  • 6. januára 2018, 22:33
  • Autor:am

Rok 2017 je úspešne za nami a Piešťanský týždeň vás počas uplynulých päťdesiatich dvoch týždňov pravidelne informoval aj o aktualitách a novinkách z miestnej komunálnej politiky. V nasledujúcom seriáli vás preto postupne prevedieme celým rokom, pričom dnes si spoločne pripomenieme, čo sa v Piešťanoch udialo v júli.

Po Piešťanoch labzuje medvedík čistotný
Piešťany mali v lete ďalšiu atrakciu – medvedíka čistotného. Zvieratko zavítalo k jazierkam na Kúpeľnom ostrove a jeho kroky viedli aj k prevádzke Elizabeth. Zvedavý hosť si poobzeral štýlové prostredie, pooňuchával stôl, tapety, nazrel za záves. Atrakciu natočili na video a uverejnili na Facebooku, ktoré zdieľali stovky Piešťancov.

(foto: am)

Vrah z Vrbového dostal ďalšie dva roky
Róbert Reško, vrah z Vrbového, dostal k svojmu trestu väzenia na 19 rokov v najťažšej nápravnej skupine za smrť Mareka Kalužu ďalšie dva roky za lúpežné prepadnutie svojho suseda Karola Radošovského. To sa odohralo takmer deväť mesiacov predtým, ako Reško so svojím maloletým synom o život pripravil Mareka. Záverečné súdne pojednávanie vo veci lúpeže sa uskutočnilo v stredu 12. júla 2017 na Okresnom súde v Piešťanoch. Rozsudok zatiaľ nie je právoplatný, nakoľko advokát sa voči nemu okamžite odvolal.
(autor: FB Prezídium HaZZ)

Tragédia v terchovskej drevenici poznačila rodinu z Piešťan
Slovenskom otriaslo veľké nešťastie, ktoré v stredu 19. júla postihlo mladú rodinu pochádzajúcu z Piešťan. Pri nočnom požiari rodinnej drevenice v terchovskej časti Pálenice zahynula štvorčlenná rodina.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín