Vanilkové rožky

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. decembra 2017, 09:05
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Sladké recepty Janky Zemkovej

Zamiesime cesto a dáme ho do chladničky odpočinúť asi na 1 hodinu. Potom z cesta urobíme valček, z ktorého odkrajujeme rovnaké kúsky, a šúľame rožteky, ktoré dáme na plech vystlaný papierom. Pečieme pri 165 °C, kým nezačnú ružovieť končeky. Ešte horúce obaľujeme vo vanilkovom cukre zmiešanom s práškovým cukrom.
Suroviny: 280 g hladkej múky, 210 g masla, 100 g postrúhaných orechov, 70 g práškového cukru

Najnovšie správy

Dnes je piatok 20. júla. Meniny má Iľja, Eliáš.
  • 20.07.2018, 08:00
  • Dobré ráno, Piešťany! / Spravodajstvo
Obyvatelia piešťanských sídlisk sa z času na čas stretávajú s nepríjemným problémom. Tým sú preplnené nádoby na separovaný odpad, a…
  • 20.07.2018, 09:00
  • Piešťany / Spravodajstvo
Štvrtok, 31. september 2017
Meniny má Noro, zajtra Drahoslava