Silvestrovský horoskop

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. decembra 2017, 08:29
  • Autor:red

Čo vás čaká a neminie v posledný deň v roku? Prezradia to o vás hviezdy. Netreba ich však brať vážne.

BARAN


Ženy: Posledné tohtoročné dni sa na vás podpisujú veľkými písmenami. Neviete sa dočkať silvestrovskej veselice, pretože potrebujete zo seba dostať nahromadenú energiu. Nemali by ste sa však bezhlavo púšťať do dobrodružstiev, môžu mať nepríjemné následky.
Muži: Pred sviatkami i počas nich stále zabúdate na rodinu. Hlavne na deti, ktoré vás teraz veľmi potrebujú. Mali by ste sa spamätať a zahrať sa s nimi. Určite sa dobre zabavíte a na televíziu si ani nespomeniete.

BÝK


Ženy: Mimoriadne zmeny nečakajte. Partner na vás zabudne a väčšinu času strávite doma. Ani pod stromčekom veľa darčekov nenájdete. Poteší vás však originálna maličkosť od vašich najbližších.
Muži: Urobíte dobre, keď sa vyhnete všetkým zábavným podujatiam a nevypijete priveľa šampanského. Z problémov, ktoré by vám narobil alkohol, by ste sa vysekávali po celý rok 2018.

BLÍŽENCI


Ženy: Isté ústupky vám umožnia zúčastniť sa na milej silvestrovskej slávnosti. Mali by ste sa na ňu dobre pripraviť, ale na výstredné oblečenie ani nepomyslite. Prinieslo by vám smolu.
Muži: Po finančnej stránke buďte opatrní a naučte sa odolávať aj tým najlákavejším ponukám. Pozor na zátku od šampanského, nasmerujte ju tým správnym smerom.

RAK


Ženy: Netvárte sa ako kyslá uhorka, okolie nemôže za vašu zhoršenú náladu spôsobenú predvianočným zhonom. Radosť z darčekov, ktoré ste kúpili blízkym, by mala byť najlepším zadosťučinením.
Muži: Novoročné predsavzatia si dajte trochu originálnejšie ako vlani, nebojte sa malých experimentov. Ak chcete zažiť výraznejšiu zmenu v živote, mali by ste sa konečne rozhodnúť.

LEV


Ženy: Silvestrovský večer bude pre zadané ženy opäť stereotypný. Tým druhým však môže byť novoročná návšteva možnosťou, ako upevniť vzťahy, ktoré ochladli.
Muži: Ak ste sa doteraz cítili ako zbytoční, od tejto chvíle sa celá situácia otočí a tristošesťdesiat stupňov. Budete plní energie a dobrá nálada vás neopustí. Počas silvestrovskej noci veľmi nevystrájajte, pretože šumivý nápoj z hanby tak ľahko nepomôže.

PANNA


Ženy: Najkrajšie sviatky roka vám pripomenú, aby ste sa už konečne spamätali a urobili si očistu duše. Vaše kroky budú zázračne odmenené.
Muži: V poslednom čase sa venujete všetkému možnému, no zanedbávate rodinu aj priateľov. Čím skôr to zmeňte, než si rodina zmení vás.

VÁHY


Ženy: Po Štefanovi sa majte až do Silvestra na pozore. Inak budú prvé dni nového roka kritické. Objavia sa malé zdravotné problémy. Spôsobia vám ich partneri, nie počasie.
Muži: Teplo sa obliekajte, zo silvestrovskej veselice kráčajte rovno domov, po parkoch sa nepotulujte, na studených lavičkách nevysedávajte. Ak ste sa rozhodli v novom roku nabrať nový dych, dobre zvážte, či vám na to vystačia sily a obsah peňaženky.

ŠKORPIÓN


Ženy: Rozbehnuté aktivity neprerušujte s podmienkou, že v budúcom roku ich dokončíte. Ešte máte dostatok času na ich realizáciu. Čakajú vás harmonické sviatky plné dobrého jedla útočiaceho na vaše kilogramy. Na silvestrovskom plese sa ich však môžete zbaviť.
Muži: V novom roku si dávajte pozor na nepreverených priateľov či obchodných partnerov. Nekráčajte po riskantnej ceste, ak chcete uspokojiť iba svoje JA.

STRELEC


Ženy: Posledné dni starého roka a prvé dni nového roka budú pre vás zaťažkávacou skúškou. Nepôjde však o jedlo a pitie, ako si myslíte.
Muži: Na podnikovom večierku rozvážni získajú uznanie podložené peknou kôpkou peňazí. Slobodní si nájdu životnú lásku.

KOZOROŽEC


Ženy: Ak ostanete na Silvestra doma, zapáľte sviečku a spravte si romantický večer. Venujte sa sebe, partnerovi, vychutnávajte sviatky a užívajte si aj inak ako pri televízore.
Muži: Tieto dni sú najvhodnejšie na urovnávanie všetkých sporov. Bez obáv sa môžete vrátiť do kvalitne vyjazdených koľají.

VODNÁR


Ženy: Prežijete pekné dni. Budete mať dobrú náladu a konečne sa vám splnia všetky aj tie najtajnejšie sny.
Muži: Podnikový večierok vám dopomôže získať priazeň nadriadených, perspektívu a dobre platenú prácu či úspechy.

RYBY


Ženy: Široké okolie presvedčite svojou vitalitou, najmä na silvestrovskom večierku. Vaša nálada bude ozdobou spoločnosti. Všetky starosti poľahky hodíte za hlavu.
Muži: Ako ryba preplávate novým rokom bez väčších starostí. Nezabudnite však, že radosti nového roka úzko závisia od toho, ako ukončíte ten starý.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 17. apríla. Tento deň je Svetovým dňom hemofílie. Meniny má Rudolf.
  • 17.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel