Kokosové linecké

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. decembra 2017, 09:09
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Sladké recepty Janky Zemkovej

Vyvaľkáme si cesto na pomúčenej doske asi na pol centimetra, ukladáme na plech vystlaný papierom a pečieme pri 160 °C, kým nezačnú končeky ružovieť. Vychladnuté plníme džemom a môžeme končeky namáčať v čokoláde alebo len pofŕkať roztopenou čokoládou.
Suroviny: 370 g polohrubej múky, 50 g strúhaného kokosu, 140 g práškového cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 250 g masla, 1 vajce, 1 kávová lyžica citrónovej kôry, 1/2 bal. prášku do pečiva

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je nedeľa 19. marca. Tento deň je Sviatkom sv. Jozefa. Meniny má Jozef.
  • 18.03.2023, 22:30
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je pondelok 20. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla pre deti a mládež, Medzinárodným dňom šťastia a Svetovým…
  • 19.03.2023, 22:24
  • Dobré ráno, Piešťany!
pondelok, 20. marca 2023
Meniny má Víťazoslav, zajtra Blahoslav