Kokosové linecké

  • Kultúra a spoločnosť
  • 26. decembra 2017, 09:09
  • Autor:Jozef Vojčiniak

Sladké recepty Janky Zemkovej

Vyvaľkáme si cesto na pomúčenej doske asi na pol centimetra, ukladáme na plech vystlaný papierom a pečieme pri 160 °C, kým nezačnú končeky ružovieť. Vychladnuté plníme džemom a môžeme končeky namáčať v čokoláde alebo len pofŕkať roztopenou čokoládou.
Suroviny: 370 g polohrubej múky, 50 g strúhaného kokosu, 140 g práškového cukru, 2 bal. vanilkového cukru, 250 g masla, 1 vajce, 1 kávová lyžica citrónovej kôry, 1/2 bal. prášku do pečiva

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 1. mája. Tento deň Sviatkom práce, Sviatkom sv. Jozefa robotníka, patróna všetkých pracujúcich a Svetovým dňom astmy.…
  • 30.04.2025, 22:14
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 30. apríla. Tento deň je Svetovým veterinárnym dňom. Meniny má Anastázia.
  • 29.04.2025, 21:28
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 1. mája 2025
Meniny má Amarila, Pamela, zajtra Žigmund