Piešťanským thaiboxerom sa darilo

  • Šport / Ostatné športy
  • 22. decembra 2017, 08:04
  • Autor:th/pt

Počas uplynulej soboty bojovníci z klubu thajského boxu Muay-Thai Piešťany predstavili v Žiline na treťom kole amatérskej ligy Slovenskej Muay-Thai asociácie. Zápasníkom z kúpeľného mesta sa na podujatí darilo, keď zvíťazili v dôležitých zápasoch.

Leon Strečanský vo váhovej kategórii detí do 57 kg nastúpil proti súperovi z Maďarska Alexovi Meszarošovi, s ktorým piešťanský bojovník prehral na body. V ďalšom zápase v kategórii detí do 63,5 kg bojoval Piešťanec Patrik Bažáni proti Maďarovi Szoltovi Pásztorovi a vyhral hladko na body 3:0.
V ženskej kategórii sa za piešťanský klub do ringu postavila talentovaná Anna Kotulová vo váhovej kategórii do 57 kg proti Adriane Vrbovej z Hanuman Gym Bratislava. V ťažkom zápase piešťanská bojovníčka so staršou a skúsenejšou súperkou prehrala na body.
Ďalej sa predstavil za mužov Adam Strnad vo váhovej kategórii do 75 kg proti Marekovi Kvasnicovi z KO Gym Dubnica nad Váhom, nad ktorým piešťanský thaiboxer vyhral hladko na body 3:0. Ako posledný zápasník sa do ringu za klub Muay-Thai Piešťany vôbec prvýkrát postavil Milan Sedmák vo váhovej kategórii do 67 kg. Nad Matúšom Mackom z Goral Gym Kežmarok sa mu podarilo zvíťaziť na body.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín