Obchod NA MOSTE s posolstvom

  • Spravodajstvo
  • 22. decembra 2017, 11:15
  • Autor:inz

„Myšlienka otvoriť predajňu NA MOSTE sa zrodila pri prechádzke po Kolonádovom moste a pri pohľade na stav, v akom sa nachádza táto dominanta Piešťan. Snažili sme sa priestor vylepšiť nemalou finančnou investíciou, pozdvihnúť, dať tejto krásnej kolonáde nad Váhom to, čo si zaslúži. Povzbudzovala ma pritom myšlienka na to, aké výnimočné sú Piešťany popri ostatných slovenských mestách. Ako povedal spisovateľ Dušan Dušek: Vyrastať v Piešťanoch je šťastie,“ približuje motiváciu na založenie predajne majiteľka Mgr. Petra Dzíbelová.

Neodmysliteľnou súčasťou obchodných priestorov NA MOSTE je história kúpeľov, ktorá ponúka pohľad do minulosti v starých pohľadniciach so stručnou charakteristikou a s prekladom do nemeckého i anglického jazyka. Čestné miesto na nich má Ľudovít Winter, výnimočný človek, ktorý venoval budovaniu kúpeľov a nášho mesta celý svoj život. Jeho odkaz je dôležitý nielen pre nás, ale aj pre nadchádzajúce generácie obyvateľov a návštevníkov Piešťan.
„Hlavnou myšlienkou bolo priniesť na most slovenské výrobky, nielen z textílie, ale najmä výrobky slovenských remesiel ako keramika, rezbárstvo, kováčstvo, výrobky z kože, z ktorých máme v ponuke krásne originály hlavne pre pánov, a rôzne ručne maľované textílie a výrobky z modrotlače. V našej predajni nájdu potešenie najmä dámy, pre ktoré ponúkame exkluzívne oblečenie najmä slovenských výrobcov. Bolo pre nás dôležité opäť priniesť slovenskú dámsku konfekciu na náš trh. Za uplynulý rok sme si vytvorili stálu klientelu, ktorá sa k nám veľmi rada vracia, dámy u nás nájdu vždy kvalitné oblečenie za rozumné ceny. Našou prioritou bolo taktiež priniesť oblečenie pre moletky, disponujeme kompletnou ponukou vo veľkosti od 52 do 60, naše zákazníčky to veľmi oceňujú a sme radi ich záujmu,“ vysvetľuje Mgr. P. Dzíbelová.
Obchod pomáha
Prevádzka spolupracuje s Balneologickým múzeom Imricha Wintera, podporuje návštevnosť a predaj publikácií vydaných múzeom, v ktorých si každý milovník histórie Piešťan a kúpeľníctva príde na svoje.
„Začiatkom leta sme oslovili Detský domov Piešťany s ponukou predaja výrobkov návštevníkom nášho obchodu a tešíme sa, že kúpou výrobkov, do ktorých dali deti kúsok svojej duše, ich podporia nielen kúpeľní hostia, ale aj dobrosrdeční Piešťanci. V tomto období máme rozpracovanú spoluprácu s občianskym združením Aksen – aktívny senior a taktiež by sme radi podali pomocnú ruku neziskovej organizácii Alzheimercentrum,“ pokračuje majiteľka predajne.
Práve v tomto krásnom predvianočnom období rozšírili ponuku o rôzne zaujímavé originálne darčeky pre pánov, ktoré urobia veľkú radosť pod stromčekom. Pre dámy pripravili výrazný predvianočný výpredaj až do výšky 50 percent.
„Prajeme vám požehnané vianočné sviatky a budeme sa tešiť, keď si vy a vaši najbližší nájdu pod stromčekom niečo z obchodu NA MOSTE,“ dodáva Mgr. P. Dzíbelová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je sobota 27. apríla. Tento deň je Svetovým dňom grafiky. Meniny má Jaroslav.
  • 27.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Piatok 26. apríla 2024 sa zapíše ako deň s viacerými dopravnými nehodami v takmer identickom čase. Okrem klasických piatkových kolón sa medzi…
  • 26.04.2024, 17:10
  • Piešťanský týždeň / Spravodajstvo
sobota, 27. apríla 2024
Meniny má Jaroslav, zajtra Jarmila