S. Sklovská: V Piešťanoch sa to všetko začalo

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 21. decembra 2017, 08:47
  • Autor:Daniela Serišová

Vyznanie od Mariky Gombitovej, rezké rytmy funky či známe pesničky. To všetko si v pondelok 11. decembra v piešťanskom kine Fontána vypočuli návštevníci koncertu Sisy Sklovskej.

Nielen výzorom, ale aj energiou roky popierajúca speváčka charizmaticky naplnila celú sálu. V krásnych šatách sa s gráciou pohybovala po javisku a bolo úplne zrejmé, že na javisku je ako doma.
Jej hudobné majstrovstvo sprevádzal majster slovenského klavíra Richard Rikkon. Speváčka počas koncertu vystriedala rôzne žánre, vo všetkých sa však cítila ako doma. „Ja nedokážem spievať iba jeden žáner. Som človek, ktorý ich obľubuje viacero, a veľmi rada ich aj spievam. Pred koncertom nikdy neviem, čo budem presne spievať, lebo každý koncert je iný a repertoár mením často počas koncertu,“ priznala Sisa.
Pri piesňach ukázala svoj obdivuhodný rozsah a všetko odspievala bez jediného zaváhania, aj keď po koncerte povedala, že má zápal pľúc. Jej záchranou bola vlastná, rokmi vydretá technika spevu, vďaka ktorej nemala problém spievať aj chorá.
Počas koncertu striedala spievanie s krátkymi príbehmi a príhovormi o minulosti, o speve. V jednom priznala, že Piešťany sú mestom, kde sa celý jej spev a vystupovanie začalo. „Keď som bola malá, často som sem chodievala. Mala som tu tetu a spoločne sme chodili aj na koncerty. Raz, mala som vtedy štyri roky, som sa mame doslova vytrhla, vyskočila som na javisko a začala od srdca tancovať. Bol to šok, lebo nikdy predtým som to nespravila, ja som takmer ani nerozprávala, len som stále počúvala hudbu. Vtedy som zistila, čo je mojím snom a životom. Vďaka Piešťanom som vlastne začala spievať a tancovať,“ odhalila speváčka svoje začiatky.
Na pódium si prizvala aj dve krásne tanečnice, ktoré iba umocnili zážitok. Pri posledných rezkých pesničkách sa aj tí skôr narodení postavili a pri kreslách veselo tancovali.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín