Deti zo „zušky“ opäť zdvihli latku

  • Spravodajstvo
  • 18. decembra 2017, 15:30
  • Autor:am

Predvianočné obdobie sa už tradične nezaobíde bez vystúpenia tanečníkov a hudobníkov zo Základnej umeleckej školy v Piešťanoch. V pondelok 11. a v utorok 12. decembra sa predviedli s rozmanitými choreografiami pohybovo zdatné deti, v stredu 13. decembra zasa prevzali štafetu muzikanti.

Pondelňajšie i utorkové popoludnie patrilo v Dome umenia tanečníkom, ktorých už nejaký ten rôčik na umeleckej ceste sprevádzajú učiteľky Dagmar Kuběnová, Monika Ondrášiková a Miriam Šupenová. Desiatky detí v najrôznejších kostýmoch potešili rodičov a známych, tí im nadšene tlieskali a obdivovali ich výkony. V utorok ráno sa na nich prišli pozrieť aj spolužiaci z piešťanských základných škôl. Predviedli im náročné choreografie, tanec na špičkách, zdvíhačky, pri ktorých nejeden divák zatajil dych, ale aj úsmevné „tančeky“. Témou týchto vystúpení boli vianočné rozprávky.

Hudobníci navodili vianočnú atmosféru. (foto: am)

V stredu 13. decembra na pódiu Kina Fontána vystúpili hudobníci. Predviedli sa speváci, sláčikári, klaviristi i akordeónisti a mnohí iní. Predvádzali tradičné klasické skladby, ale aj špeciálne aranžmány.
Mladé talenty teraz čakajú prázdniny a po nich môžu opäť začať nacvičovať nové a nové vystúpenia.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 24. apríla. Tento deň je Svetovým dňom laboratórnych zvierat (UNESCO). Sviatkom sv. Juraja, patróna vojakov, rytierov, lukostrelcov…
  • 24.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
štvrtok, 25. apríla 2024
Meniny má Marek, zajtra Jaroslava