Krasokorčuliarske nádeje na vianočnom ľade

  • Šport / Ostatné športy
  • 14. decembra 2017, 01:41
  • Autor:Viera Dusíková

Zimný štadión v Piešťanoch ožil v sobotu podvečer vianočným vystúpením nádejí, hviezdičiek aj lastovičiek piešťanského krasokorčuľovania. Na tribúne už netrpezlivo posedávali kamaráti – škôlkari, školáci, rodičia i starí rodičia najmenších aj
0 pár centimetrov väčších korčuliarok zo Skating clubu Piešťany.

Dievčatká a jeden chlapček, 3,5-ročný Mikuláš Markus Horváth, vložili do svojich tančekov i jázd okolo vianočného stromčeka maximálne nasadenie. Ich trénerky – anjeli s krídlami – Ivana Blahunková, Karolína Belancová a Emília Tarabová žiarili šťastím.Všetko sa vydarilo.
Ešte aj malí hokejoví havrani, čo pred vianočným krasokorčuľovaním vyhrali jeden zo zápasov, s rešpektom pozorovali to, čo dievčatá na ľade dokážu. Hrali sa síce na silných chlapov, vraj to nič nie je, ale ani jeden z nich by iste nedokázal tak ladne zvládnuť napríklad piruetu, rittbergera alebo iné prvky.

Krasokorčuliarky na spoločnej fotke s trénerkami Ivanou Blahunkovou, Karolínou Belancovou a Emíliou Tarabovou.

Krasokorčuliarky sa najskôr rozkorčuľovali a potom zaznela pieseň, na ktorú si vystúpenie s názvom All Want for Christmas is You pripravili najmenšie hviezdičky z prípravky a tiež rekreačné korčuliarky – lastovičky. Súčasné reprezentantky, pretekárky aj budúce pretekárky zatancovali tanček Anjeli.
„Ďalším vystúpením bola spoločná jazda nádejí, lastovičiek aj hviezdičiek na skladbu Last Christmas, počas ktorej malý Markus roznášal darčeky od Mikuláša pod vianočný stromček. Potom nasledovali voľné jazdy našich nádejí. Predstavili sa v nich sedemročné krasokorčuliarky Vilma Nedielková a Paulina Beňová, šesťročné dievčatká Lea Smiešna a Emília Tarabová a desaťročná Vanessa Mitošinková,“ uviedla I. Blahunková.
V závere si trénerky zakorčuľovali so všetkými svojimi zverencami okolo stromčeka. „Celkovo hodnotíme záverečné vystúpenie veľmi pozitívne. Deti prišli povzbudiť ich rodinní príslušníci a priatelia zo školy či škôlky. Vianočné vystúpenie sme zakončili príjemným posedením na zimnom štadióne,“ dodala trénerka.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Marcel, zajtra Ervín