Vianočné vystúpenie krasokorčuliarok

  • Šport / Ostatné športy
  • 6. decembra 2017, 01:25
  • Autor:vd

Piešťanský zimný štadión ožije už o pár dní pôvabom a ladnosťou, o ktorú sa postarajú tunajšie krasokorčuliarky. V sobotu 9. decembra podvečer môžu diváci zažiť jedinečné vianočné vystúpenie plné emócií, slávnostnej nálady a krasokorčuliarskych výkonov v podaní členiek Skating Clubu Piešťany.

„Pozývame všetkých milovníkov krasokorčuľovania. Ak máte chuť vidieť a podporiť naše šikovné krasokorčuliarky, radi vás privítame na štadióne. Chceme naším vystúpením inšpirovať najmä malé deti i dospelých a prilákať ich k tomuto peknému športu,“ uviedla trénerka Emília Tarabová zo Skating Clubu Piešťany.
Práve tento klub má za sebou niekoľko úspechov najmä v súťažiach krasokorčuliarskych nádejí. „Sezóna je v plnom prúde. Naše nádejné krasokorčuliarky absolvovali celoslovenskú súťaž v Púchove. Najlepšie umiestnenie zo súťažiacich získala Paulína Beňová, ktorá pre Piešťany vybojovala krásne tretie miesto v kategórii Nádeje 7. Ôsmu priečku v kategórii IK mladšie vykorčuľovala Nela Krištofovičová,“ dodala E. Tarabová.
Ak sa inšpirujete a chcete sa stať súčasťou krasokorčuliarskej rodiny, Skating Club vás pozýva do svojich kurzov pre malé deti aj dospelých. Viac informácií na získate na skatingclubpiestany@gmail.com.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
sobota, 20. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel