V Kostoľanoch zhorel prístrešok aj s autom

  • Spravodajstvo
  • 5. decembra 2017, 07:00
  • Autor:vd

Piešťanskí hasiči v uplynulom týždni odstraňovali následky kalamity v regióne, no zasahovali aj pri autonehode pred Drahovcami a hasili požiar vo Veľkých Kostoľanoch.

Až do nedeľného podvečera ostalo v poli pred Drahovcami „zaparkované“ havarované osobné auto Opel Astra. Do role sa na ňom šmykol vodič z Rakovíc, ktorý tam havaroval okolo pol tretej v noci 3. decembra. O ľahko zraneného a premrznutého muža sa postarali najskôr náhodní okoloidúci, ktorí ho prichýlili vo svojom aute. Len čo tam prišli hasiči, poskytli mu prvú predlekársku pomoc a pomohli ho naložiť do sanitky. Potom na „pokrčenom“ aute vykonali protipožiarne opatrenia. 
V nedeľu 3. decembra dopoludnia začalo horieť na Ulici Ľudovíta Štúra vo Veľkých Kostoľanoch. Medzi budovami sa chytil prístrešok, pod ktorým bola v plameňoch Škoda Fabia. Požiar sa ďalej šíril cez dvere do garáže, ktorá jej majiteľovi slúžila ako dielňa. Mal tam všetko, čo majster potrebuje – pracovné stroje aj iné potrebné veci, napríklad bicykel. Sálavým teplom obhorela i predná časť Volkswagenu Passat, ktorý sa nachádzal pred prístreškom.
„Likvidácia požiaru bola zameraná na utlmenie ohňa a rozoberanie konštrukcie strechy v prednej časti garáže. Na mieste zasahovali hasiči z Piešťan a dobrovoľní hasiči z Veľkých Kostolian. Príčina vzniku požiaru je v štádiu zisťovania. Majiteľovi garáže vznikla priama materiálna škoda predbežne vyčíslená na 15-tisíc eur,“ uviedla hovorkyňa krajských hasičov Júlia Kedrová.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 26. apríla. Tento deň je Svetovým dňom dierkovej fotografie a Svetovým dňom duševného vlastníctva. Meniny má Jaroslava.
  • 26.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je štvrtok 25. apríla. Tento deň je Svetovým dňom tučniakov, Svetovým dňom boja proti malárii a Svetovým dňom vodiacich…
  • 25.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 26. apríla 2024
Meniny má Jaroslava, zajtra Jaroslav