V Dolnom Lopašove vítali nových občiankov

  • Kultúra a spoločnosť / Podujatia
  • 5. decembra 2017, 06:52
  • Autor:Viera Dusíková

V tomto čase už mamičky s deťmi v Materskom centre Jelenček v Dolnom Lopašove chystajú a vyrábajú vianočné aranžmány a adventné venčeky. Prednedávnom však oslavovali nielen druhé výročia založenia Jelenčeka, ale slávnostne vítali aj nových „občiankov“ obce.

„Robíme a plánujeme už zaužívane aktivity, spoločne pečieme chlieb či pizzu, ale aj sladké dobroty,“ uviedla zakladateľka združenia Barbora Chylová. Pravidelne sa v centre schádzajú mamičky, ktoré sa spolu s deťmi hrajú na šikovné rúčky – nimi nielen háčkujú a vytvárajú rôzne dekorácie. Najnovšie si vytvorili adventné venčeky.
„V októbri oslávilo naše materské centrum dva roky od svojho vzniku. Za ten čas si našlo priaznivcov a stalo sa u mamičiek obľúbeným miestom, rady sa tu pravidelne stretávame. Pribúdajú nové tváre,“ tešila sa z návštevnosti šéfka materského centra.
Okrem púšťania lampiónov, uvítania do života, halloweenskej párty, zimnej burzy detského ošatenia tu majú aj deň krásy. Profesionálna vizážistka sa postarala o dolnolopašovské mamičky. Kým ony krásneli, deti sa dosýta vyhrali. „Do nášho programu sme zaradili aj zdravotnú prednášku záchranára, ktorý sa venoval akútnym stavom u detí,“ dodala zakladateľka MC Jelenček.
Momentálne sa mamičky sa deťmi schádzajú dvakrát týždenne vždy v utorok a v piatok od štvrtej do pol šiestej. Privítajú medzi sebou každú mamičku, nemusí byť ani z Dolného Lopašova.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava