Po Poštovej do polovice decembra neprejdete

  • Spravodajstvo
  • 28. novembra 2017, 06:55
  • Autor:Daniela Serišová

Po oprave Sládkovičovej a Nálepkovej mesto nezaháľa a podujalo sa na opravy ďalších ciest v havarijnom stave. Najbližšie dostala zelenú Poštová ulica, ktorá sa radí medzi prvú päťku najhorších ulíc v kúpeľnom meste.

Povrch vozovky je v žalostnom stave a pripomína ementál. Cesta bola už toľko vysekávaná a znovu plátaná, že súvislú asfaltovú vrstvu už ani nepamätá. Ulicu by mala opravovať opäť firma Cesty Nitra, a. s., ktorá nedávno dokončila Nálepkovu ulicu. Mesto na rekonštrukciu vyhradilo necelých 47-tisíc eur a opravy by mali potrvať 20 kalendárnych dní od 24. novembra.
„V rámci opravy budú odfrézované povrchové vrstvy asfaltu, vyspravené poškodené časti komunikácie i výšková úprava vpustí a položený nový asfaltovo-betónový povrch,“ informuje mesto na svojej stránke. Vodiči by si mali byť vedomí, že po Poštovej do 14. decembra neprejdú, keďže dovtedy by mali trvať rekonštrukčné práce. Na radu by potom mala prísť, Priemyselná ulica, ktorú tiež čaká rekonštrukcia.
Občanom zostáva len dúfať, že opravená Poštová potom nedopadne ako Sládkovičova, na ktorej je už tretia rozkopávka. Alebo ju nestihne osud podobný Nálepkovej, kde po pár dňoch od opravy stojí v novom asfalte na mieste starých jám opäť voda.

0 Shares

Najnovšie správy

Známy slovenský herec Jozef Vajda sa chystá oživiť kúpeľné mesto Piešťany humorom a smiechom. Od 16. do 19. augusta sa…
  • 19.04.2024, 08:32
  • Kultúra a spoločnosť / Piešťany
Dnes je štvrtok 18. apríla. V tento deň sa v roku 1901 narodil MUDr. Emil Veselý, lekár, prednosta a primár…
  • 18.04.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 19. apríla 2024
Meniny má Jela, zajtra Marcel