Hracho bude opäť kandidovať na post šéfa oblastného futbalu

  • Šport / Futbal
  • 15. novembra 2017, 12:36
  • Autor:Ján Král

Vladimír Hracho oficiálne potvrdil kandidatúru na predsedu Oblastného futbalového zväzu Trnava. Súčasný šéf futbalu v oblasti sa opätovne bude uchádzať o hlasy na volebnej konferencii, ktorá sa uskutoční 24. novembra od 16.00 v priestoroch kongresovej sály Relax Aqua & Spa na Rybníkovej ulici v Trnave.

O Hrachovej kandidatúre sa hovorilo už dlhšie, čakalo sa, kým ju oficiálne oznámi. Nateraz je jediným kandidátom, nikto iný sa zatiaľ o pozíciu neuchádza.
„Chcem pokračovať v načatej práci. Moja vďaka patrí doterajším spolupracovníkom, verím, že aj oni dostanú dôveru, a keď do orgánov prídu noví ľudia, verím, že to prinesie len pozitíva. Futbalová oblasť Trnava je jedna z najlepších na Slovensku, verím, že budeme progresívni a inovatívni i naďalej,“ povedal Hracho.
Ako uviedol, medzi jeho prioritami bude naďalej futbalová mládež: „Pre mňa je dôležité, aby sa zvyšovali počty mládežníckych družstiev. Najväčšia výhra by bola, keby sa stabilizovali aj dorastenecké tímy a zvýšil sa ich počet. Prípraviek nám pribúda, u žiakov chceme, aby nekončili pri prechode k dorastu, aby napĺňali tieto družstvá a v neskoršom veku posilňovali aj mužské kolektívy.“
Ako dodal, teší ho, že sa mu podarilo naplniť prísľub zabezpečiť pre zväz dôstojné sídlo, ktoré je momentálne v priestoroch City Areny.
„Získali sme sponzorov pre každú súťaž, máme aj ďalších prispievateľov, ktorí pomáhajú,“ pokračoval.
„Budeme sa naďalej poctivo snažiť robiť servis klubom, nechcem sľubovať nič veľké, ale je dôležité, aby to, čo kluby potrebujú, od nás dostali,“ dodal.
Vladimír Hracho má 49 rokov. V dorasteneckom veku hrával za Spartak Trnava. Futbalovú kariéru však vymenil za rozhodcovskú. Patril k popredným arbitrom v najvyššej súťaži, na medzinárodnej úrovni viedol niektoré priateľské zápasy.
Predsedom ObFZ Trnava sa stal pred štyrmi rokmi. Popritom pôsobí v štruktúrach Západoslovenského futbalového zväzu ako člen výkonného výboru. Zároveň je delegátom futbalových stretnutí.

0 Shares

Najnovšie správy

Dnes je piatok 28. marca. Tento deň je Dňom učiteľov. Meniny má Soňa.
  • 29.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
Dnes je streda 27. marca. Tento deň je Svetovým dňom divadla. Meniny má Alena.
  • 27.03.2024, 00:01
  • Dobré ráno, Piešťany!
piatok, 29. marca 2024
Meniny má Miroslav, zajtra Vieroslava